15% på leksaker i outlet 🚂
15% på leksaker i outlet 🚂
Kopiera rabattkoden:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden
RECARO Easy Tech White Black
Pris
584 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311270

EAN: 8050038143523

RECARO Easy Tech White Black
Texten har översatts automatiskt.
Säkerhet under hela resan. Hela tiden!
När vi säger att dina barns säkerhet i bilen är viktig för oss, menar vi verkligen det - även när bilen står stilla. Easy-Tech varnar dig om du lämnar bilen men ditt barn är kvar i den. Enheten varnar föraren genom att skicka ett akustiskt, visuellt och haptiskt larm till den registrerade Smartphone . Eftersom Easy-Tech-tillbehöret är universellt kan du använda enheten med alla bilbarnstolar på marknaden utan att kompromissa med säkerhetsprestandan. När enheten har installerats på bilbarnstolen och anslutits till RECARO Kids-appen sker anslutningen automatiskt.

Så här fungerar det

Aktivering
Fäst Easy-Tech-enheten på axelvadden eller bältessystemet med hjälp av klämman på baksidan, spänn fast den och kör igång.

Avaktivering
När du har nått din destination, spänn fast ditt barn och öppna enheten för att avaktivera den.

RECARO App för barn
Easy-Tech fungerar med RECARO Kids App. För att ansluta din Smartphone till enheten behöver du bara ladda ner appen och följa instruktionerna i användarmanualen. Det är allt som behövs. För ännu mer säkerhet har RECARO Kids App flera larmnivåer:

Larm 0
Om föraren avlägsnar sig från det fordon i vilket Easy-Tech-enheten är installerad och aktiverad skickar systemet ett enkelt avståndslarm till Smartphone . Därefter har föraren tre minuter på sig att t.ex. ta ut matvarorna ur bagageutrymmet eller tanka bilen, utan att ytterligare larm skickas.

Larm på första nivån
Om föraren är borta från fordonet längre än tre minuter utlöses ett akustiskt, visuellt och haptiskt larm på Smartphone , som kan stängas av inom 40 sekunder.

Larm på andra nivån
Detta larm aktiveras om den första varningen inte tystnar inom det angivna tidsfönstret. Enheten skickar ett larmmeddelande till alla förinställda nödkontakter med nödvändig information för att lokalisera det område där barnet befinner sig.

Appen RECARO Kids innehåller ett paket med tillgängliga larmmeddelanden; efter varje larmmeddelande på andra nivån som skickas till de angivna nödkontakterna dras ett larmmeddelande från paketet. Nya larmmeddelanden kan köpas via appen RECARO Kids. Om det inte finns tillräckligt med larmmeddelanden kvar kan du helt enkelt köpa ett av de paket som finns tillgängliga i avsnittet "Inköp" i appen. Systemet avaktiveras och driften upphör när det inte längre finns några tillgängliga larmmeddelanden.

Tekniska data:
  • Mått (längd x bredd x höjd): ca 2 x 5 x 8 cm
  • Vikt: ca 0,25 kg
  • Batteridriven - 1 x CR2032 (ingår i leveransen)
Ingår i leveransen:
  • Easy Tech
  • 1 x CR2032-batteri

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Recaro

Recaro - 100 år av expertis

Recaro har varit ett populärt märke i mer än 100 år. Det hela började med att grundaren Wilhelm Reutter grundade en kaross- och hjulfabrik i den tyska staden Stuttgart. I fabriken tillverkade Recaro inte bara bilbarnstolar utan även flygplan. Det lade grunden till att dotterbolaget Recaro Child Safety GmbH & Co KG bildades som fokuserar sig på säkra och stilrena bilbarnstolar. Recaro har en egen kraschtest-anläggning i vilken bilbarnstolarna säkerhetstestas för att kunna uppfylla de högra krav som ställs. Här har man lagt störst fokus på barnets trygghet och säkerhet. Recaros sortiment består av bilbarnstolar, barnvagnar, babyskydd och basenheter och en mängd olika tillbehör.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: RECARO Easy Tech White Black
3.5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

RECARO Easy Tech White Black
RECARO Easy Tech White Black
584 kr