RECARO Airmesh-överdrag Black Grå för Young Sport Hero

RECARO Airmesh-överdrag Black Grå för Young Sport Hero


Pris
503 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311351

EAN: 4031953070310

RECARO Airmesh-överdrag Black Grå för Young Sport Hero
Texten har översatts automatiskt.
Bekvämlighet på ett enkelt sätt: de matchande vändbara överdragen av andningsbart nät och hudvänligt bomullstyg skapar ett behagligt sittklimat under varma dagar.

Överdragen är inte bara lätta att montera, utan ger också svalkande luftcirkulation tack vare nätmaterialet. De vändbara överdragen är dessutom skonsamma för barnstolsöverdraget, absorberar svett och smuts och kan enkelt tvättas i maskin vid 30 °C.

Produktdetaljer:
  • Andningsbart nät
  • Hudvänligt bomullstyg
  • Optimal luftcirkulation
  • Förhindrar bildandet av fukt
  • Snabbt och enkelt att montera
  • Absorberar svett
  • Skyddar sätet mot smuts och fläckar
  • Maskintvättbar vid 30 °C
Kompatibel med:
  • Ung idrottshjälte
Ingår i leveransen:
  • Airmesh-överdrag

Barnstolen ingår inte i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Recaro

Recaro - 100 år av expertis

Recaro har varit ett populärt märke i mer än 100 år. Det hela började med att grundaren Wilhelm Reutter grundade en kaross- och hjulfabrik i den tyska staden Stuttgart. I fabriken tillverkade Recaro inte bara bilbarnstolar utan även flygplan. Det lade grunden till att dotterbolaget Recaro Child Safety GmbH & Co KG bildades som fokuserar sig på säkra och stilrena bilbarnstolar. Recaro har en egen kraschtest-anläggning i vilken bilbarnstolarna säkerhetstestas för att kunna uppfylla de högra krav som ställs. Här har man lagt störst fokus på barnets trygghet och säkerhet. Recaros sortiment består av bilbarnstolar, barnvagnar, babyskydd och basenheter och en mängd olika tillbehör.

Våra bästsäljare

RECARO Airmesh-överdrag Black Grå för Young Sport Hero
RECARO Airmesh-överdrag Black Grå för Young Sport Hero
503 kr