EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
Ravensburger My first pussel - Mina djurbarn
Variant:
  • Ravensburger My first pussel - Mina djurbarn
  • Ravensburger Små trädgårdsdjur
  • Ravensburger My first Puzzle - Djur i aktion, 3x6 bitar

Pris
112 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A266755

EAN: 4005556070626

Ravensburger My first pussel - Mina djurbarn
Texten har översatts automatiskt.
Första rampussel för barn från 2,5 år. Lös ett helt pussel ensam!

De sexdelade rampusslen från mina first pussel är perfekta även för de minsta barnen. Med sitt lilla antal bitar och de stora pusselbitarna är pussel med tre ramar idealiska för småbarn. Att sätta ihop de kärleksfullt illustrerade motiven kan vara en utmaning till en början, men med lite övning lyckas de snart och har mycket roligt. När barnen lägger pussel tränar de på ett lekfullt sätt det spatiala tänkandet, tålamodet och koordinationen mellan ögon och hand.

Förresten: För de mer erfarna små pusselspelarna kan du öka svårighetsgraden genom att blanda bitarna från två eller tre rampussel. Med rätt pussel för deras individuella utvecklingsstadium kommer småbarn att förstå sin omgivning på ett lekfullt och roligt sätt och växa med utmaningarna. De åldersanpassade pusslen från Ravensburger visar bilder från barnens värld som inspirerar de små. Förresten, om ditt barn också gillar att utforska allting med munnen: oskadligheten hos alla använda material har bekräftats av ett oberoende institut. Lita på marknadsledarens kvalitet, för i över 100 år har vi utvecklat pussel på det sätt som barn älskar dem: åldersanpassade motiv, antal bitar och storlek.

Detaljer:
  • Delar: 3 x 6
  • Mått: 17 x 11 cm
  • Ålder: från 2,5 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger My first pussel - Mina djurbarn
5
94 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 83
 
4 Stjärnor
| 9
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger My first pussel - Mina djurbarn
Ravensburger My first pussel - Mina djurbarn
112 kr