Ravensburger mini steps : Min lilla knäckebagge
Pris
149 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341610

EAN: 9783473302529

Ravensburger mini steps : Min lilla knäckebagge
Texten har översatts automatiskt.
Gosig tygbok med spännande krackeleringseffekt

Den här lilla tygbaggen sprakar glatt när barnen leker med den. De roliga små skalbaggsbenen av satinflagor uppmuntrar barnen att lekfullt upptäcka, ta tag i och suga på dem. Färgglada djurbilder på varje sida l aden bjuder in dem att utforska djurvärlden. På så sätt kan denna tygbok upptäckas och upplevas med alla sinnen. Det är roligt även för små barn från 3 månader och uppåt!

mini steps -produkterna följer småbarn steg för steg i deras mentala och fysiska utveckling. Deras form och koncept är anpassade till de små barnens respektive utvecklingsstadium och har utvecklats tillsammans med pedagoger. Alla leksaker och böcker från mini steps är tillverkade av ofarliga material.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 20,5 x 15,2 x 4,7 cm
  • Stödjer talutveckling och taktila sinnen
  • Ålder: från 3 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger mini steps : Min lilla knäckebagge
4.5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger mini steps : Min lilla knäckebagge
Ravensburger mini steps : Min lilla knäckebagge
149 kr