Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Ravensburger Mina första färgpussel - Alla mina färger
Tillfälligt slutsåld

Ravensburger Mina första färgpussel - Alla mina färger


Pris
136 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A273089

EAN: 4005556030071

Ravensburger Mina första färgpussel - Alla mina färger
Texten har översatts automatiskt.
Lös ett helt pussel på egen hand!
Pussel kul med ökande utmaning för barn från 2 år.

Med fyra-delar rampussel från mina första pussel fungerar detta även för de minsta barnen. Med deras lilla antal bitar och stora pusselbitar är rampussel idealiska för små barn. Att sätta ihop de kärleksfullt illustrerade motiv kan vara en utmaning i början, men med lite övning lyckas det snart och är riktigt roligt. Pussel är ett lekfullt sätt för barn att träna sitt rumsliga tänkande, tålamod och koordination mellan ögonen och handen. Förresten: För de mer erfarna små pusslarna kan du öka svårigheten genom att blanda bitarna av två eller tre ramar pussel. Med rätt pussel för det enskilda utvecklingsstadiet för torn småbarn sin miljö på ett lekfullt och roligt sätt och växer med utmaningarna. Ravensburgers åldersanpassade pussel visar bilder från barnens värld som inspirerar de små. Förresten, om ditt barn också gillar att utforska allt via munnen: Oskadligheten i allt använt material har bekräftats av ett oberoende institut. Lita på marknadsledarnas kvalitet, vi kan göra mer än 100 år har utvecklat pussel som barn älskar dem: åldersanpassat i motiv, antal bitar och storlek.

produktinformation:
  • Delar: 6 x 4
  • Pusseldimensioner: 25 x 25 cm
  • Ålder : från 24 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Mina första färgpussel - Alla mina färger
5
18 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 16
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare