Ravensburger memory ® Disney Frozen

Pris
156 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341574

EAN: 4005556208906

Ravensburger memory ® Disney Frozen
Texten har översatts automatiskt.
Frozen fans, se upp! I detta vackra memoryspel finns prinsessorna Anna och Elsa, den roliga snögubben Olaf, Kristoff och hans ren Sven med som bildkort. För att vinna spelet måste spelarna hitta de matchande bildparen. Den spännande bildsökningen med de vackra Frozen bildkorten är rolig och främjar minnet på ett lekfullt sätt. En fantastisk present till alla Frozen -fans från 3 års ålder.

Spelarna turas om att avslöja två bildkort vardera: Om bilderna stämmer överens vinner spelaren bildparet. Om korten visar två olika bilder vänds de om igen. Spelarna håller ett vakande öga på vilka kort som vänds upp under spelets gång så att de snabbt kan hitta ett par kort. På så sätt tränar spelarna koncentration och minne med de populära karaktärerna från Disneys isdrottning. memory ® - det världsberömda klassiska spelet har i årtionden varit en glädje för barn och vuxna i åldrarna 3-99 år. De genialt enkla reglerna gör det till ett perfekt familjespel, där de små ofta vinner mot de stora.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 6 x 6 x 0,2 cm
  • Antal spelare: 2-8 spelare
  • Innehåller: 64 bildkort
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger memory ® Disney Frozen
5
55 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 49
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Ravensburger memory ® Disney Frozen
Ravensburger memory ® Disney Frozen
156 kr