10% SOMMAR-RABATT 🍉
10% SOMMAR-RABATT 🍉
kopiera koden här:
SLE8243
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden

Hitta ett passande presenkort!

Presenttips

Söker du efter inspiration?

Överraska med en leksak!

Presenttips utifrån olika teman

PåskFödelseGenerella gåvorFödelsedagDopSkolstart

Upptäck årets trender

Hitta presenterna hos babymarkt.se

Letar du efter den perfekta presenten för att överraska dig själv, dina barn, din partner eller dina nära och kära med något alldeles extra? Här i vår gåvovärld, har vi samlat massor av presenttips på en och samma sida. Du kan inspireras av olika kategorier eller sortera efter ett specifikt tillfälle. Du kan även se årets spännande trender. Allt för att du ska hitta den perfekta gåvan. Hos oss hittar du inte bara dop- och födelsedagspresenter utan även minnespresenter för gravida, påskpresenter, julklappar, gåvor inför skolstarten och mycket mer.

Personliga presenter för alla tillfällen

Barn växer så att det knakar, därför är minnespresenter som babyalbum, fotoramar eller gipsavgjutningar ofta uppskattade presenter. Dessa personliga gåvor är perfekta för att dokumentera och bevara enskilda minnen av barnets snabba utveckling eller följa tiden under och efter graviditeten. Gipsavgjutningar kan exempelvis göras av gravidmagen eller den lilla nykomlingens små händer och fötter för att föreviga den speciella tiden. Dessa presentidéer passar för alla tillfällen och kan inte annat än älskas.

Presenttips till nyfödda

Att ge gåvor till nyfödda är ett populärt sätt att uttrycka sin glädje och sitt stöd för de nyblivna föräldrarna och det nyfödda barnet. Förutom en praktisk babybox, ett hjälpsamt startset, söta sparkdräkter, bodys eller sockar, kan allt runt omkring "den första utrustningen" för en nyfödd vara användbart. För att hitta dessa produkter kan du titta i vår checklista prata gärna med föräldrarna i förväg för att ta reda på vad som fortfarande saknas, så att de inte får dubbelt eller trippelt av vissa produkter. Ett annat tips kan vara att köpa kläder i två storlekar större, så att bebisen har chansen att växa in sig i kläderna. På så sätt är även föräldrarna utrustade för en längre tid framöver. 

Festliga presenttips till dopet

Förutom praktiska och fina gåvor till födseln hittar du även personliga och anpassningsbara dopgåvor till den nyfödda. Dessa kan präglas med datum och namn. Bland dopgåvorna hittar du inte bara fotoalbum för att föreviga minnen utan även snygga och moderna dopkläder i olika kombinationer med lekfulla detaljer som volanger och vackra broderier. 

Presenttips från den 1:a till den 6:e födelsedagen

Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent till ditt egna barn som fyller 1-6 år, ditt barnbarn, ditt brorsbarn, gudbarn eller till en väns barn, så hittar du de perfekta presenten via vår webbutik babymarkt.se. Vi har ett brett utbud av födelsedagspresenter som inte bara kommer att glädja födelsedagsbarnet. För att ge dig en bättre överblick över vårt oändligt stora utbud, har vi skapat en presentsökare som med hjälp av bland annat åldersfilter hjälper dig att hitta rätt. 

Praktiska presenttips inför skolstarten

Söker du en present för att fira den första skoldagen? Oavsett om barnet börjar första klass eller återvänder till skolan efter sommarlovet, kan en liten överraskning göra dagen extra speciell. Ibland våra presentidéer hittar du mängder av roliga, spännande och coola presenter inför skolstarten. Alltifrån den första skolväskan, till en gympapåse och praktiska tillbehör som pennor och pennfack.

Presenttips för julen eller påsken

Letar du fortfarande efter den perfekta julklappen eller påskpresenten? Vi har lösningen för dig! Upptäck alla våra presentidéer som garanterat får barnens ögon att lysa. Inför både julen och påsken erbjuder vi presenter som leksaker, böcker, kläder eller praktisk och mysig barnrumsinredning. Ett stort urval för att du ska hitta det som passar er bäst! 

Hjälpsamma presenttips

Om du fortfarande är osäker på vad du ska ge i present och om du inte vet vad familjen redan har och inte har, eller om du föredrar att låta föräldrarna att välja själva för enkelthetens skull, är ett presentkort en bra idé. Med ett presentkort från babymarkt.se kan de lyckliga mottagarna själva köpa det de behöver. Presentkorten finns tillgängliga med olika teman och motiv.