Idag: 10% App-rabattkod ❕
Idag: 10% App-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
APP4RA3032
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
Pinolino Skötbord Riva extra bred
Pris
11449 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 12 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A268471

EAN: 4035769047962

Pinolino Skötbord Riva extra bred
Texten har översatts automatiskt.
Med stor omsorg om detaljerna utvecklar, testar, tillverkar och marknadsför Pinolino sitt högkvalitativa sortiment av barnmöbler, tillbehör och leksaker och har designat de små barnens bostadsområden sedan 1997. På så sätt står Pinolino för värden som familj, lycka, trygghet och individualitet. Garantin för Pinolino -Plus omfattar en förlängning av den lagstadgade garantiperioden till 10 år från inköpsdatumet. Det visar hur övertygat företaget är om sina produkters enastående kvalitet.

Idealisk startutrustning för modern e plantskola. Med sina attraktiva träaccenter ger skötbordet "Riva" från Pinolino en skandinavisk atmosfär i alla barnrum.
En extra bred skötbordslåda med avtagbar skötbordslåda och 6 lådor.Skötbordslådan kan monteras till vänster, i mitten eller till höger eller tas bort, så att bröstet kan användas som en vacker sida board långt efter skötbordet. De 6 rymliga lådorna erbjuder gott om förvaringsutrymme för alla bytesredskap och stängs försiktigt och tyst tack vare de självstängande mjukstängningsfunktionerna.

Produktdetaljer:
 • Färg: vit/ask
 • Material: MDF, lackerad
 • Material handtag och bas: massiv ask, lackerad
 • Mått: bredd x djup x höjd 140 x 58 x 106 cm
 • Mått med omklädningsenhet: bredd x djup x höjd 140 x 79 x 106 cm
 • Förändringshöjd: 98 cm
 • 6 lådor aden
 • Själva mjukstängningen
 • Växelenheten är avtagbar
 • Växelnheten kan monteras på vänster, mitten eller höger enligt önskemål.
 • Högkvalitativ tiger bas och handtag av massiv ask.
Ingår i leveransen:
 • Byte av enhet
 • Byte av topp
Uppmärksamhet: Dekoration ingår inte i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
676 kr

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Märke

Pinolino

Pinolino – Funktionella, flexibla & högkvalitativa barnrum

Tyska Pinolino erbjuder tidlösa, stilrena och hållbara barnmöbler och leksaker. Företaget grundades år 1997 och är än i dag ett familjeägt företag. Familjen är central för Pinolino och är, tillsammans med lycka, innovativ anda och ansvar, fyra värden som följer företaget i deras dagliga arbete.

Med kompletta möbelkit, enskilda möbler, tillbehör och leksaker i tidlös design underlättar de inredningen av barnrum för familjer. Den stilfulla designen gör att produkterna aldrig går ur tiden och kan växa med barnen, samt utan problem gå i arv. Med produkter från Pinolino kan ni som familj spendera mindre tid på inredning och mer tid tillsammans.

Pinolinos kompletta barnrum och möbler

Pinolino erbjuder både färdiga barnrumskit och enskilda möbler av högkvalitativt trä som är mycket robusta. Flera av möblerna, som de rymliga garderoberna och byråarna, kan användas högt upp i åldrarna. Barnmöblerna designas i tidlösa färger, framförallt i vitt och grått, i kombination med trä. Vilket gör att möblerna enkelt kan matchas med vad du redan har hemma, men även växa med barnet genom olika tycken och smaker. Pinolino erbjuder kvalité, funktionalitet och flexibilitet – tre värdefulla ting för basen i ett barnrum.

Pinolinos tillbehör och leksaker

Även Pinolinos tillbehör och leksaker skapas i en tidlös och vacker design. Tillbehören är Öko-Tex®-testade och kärleksfullt koordinerade. Leksakerna är utvecklingsfrämjande och åldersanpassade. Exempelvis finner du vackra dockhus, leksaksaffärer och leksakskök, dockvagnar, lära-gå-vagnar och gunghästar.

Pinolinos produkter skapar trygghet, harmoni och må-bra-känsla i barnrummet, utforska vårt utbud nu.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Pinolino Skötbord Riva extra bred
4.5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 5
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Pinolino Skötbord Riva extra bred
Pinolino Skötbord Riva extra bred
11449 kr