Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Pinolino Skötbord Docka Marit
Tillfälligt slutsåld
Pris
1282 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A347580

EAN: 4035769053291

Pinolino Skötbord Docka Marit
Texten har översatts automatiskt.
Bytet för dockor är en bra presentidé till födelsedagen eller julen. Marit-serien från Pinolino kan kompletteras med andra produkter. Bebisbyteshöjden på 56 cm gör att bordsbytet är särskilt bekvämt för dockmammor och -pappor. Två dörrar och ett öppet fack ger gott om utrymme för att förvara alla typer av docktillbehör på ett snyggt sätt. Barnleksaken för flickor och pojkar 3 år främjar kreativitet och fantasi och blir en integrerad del av rollspel som pappa, mamma och barn.

Detaljer:
  • Mått: 52 x 37 x 58 cm
  • Lackerad: MDF och bok, vit och klarlackad
  • Inkl. bytesmatta Uni, grå
  • Förändringshöjd 56 cm
  • 2 dörrar, 1 öppet fack
  • Ålder: från 3 år


Om Pinolino :
Pinolino har utvecklat, tillverkat och distribuerat ett brett sortiment av barnmöbler, tillbehör och leksaker sedan 1997. Pinolino tillverkar sitt mångsidiga sortiment i sina tre egna fabriker. Den övertygande kombinationen av marknadsorienterade artiklar, bra service och rimliga priser gör Pinolino till rätt partner. Företagets ambitiösa mål är att uppnå största möjliga kundnöjdhet på alla nivåer. Högkvalitativa material, precision och stor omsorg om detaljer gör Pinolino -möbler till favoritföremål i varje hem.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare