Pinolino Sittbänk Fenna
Variant:
 • Pinolino Sittbänk Fenna
 • Pinolino Barnbänk Fenna grå/natur

Pris
1161 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Levereras om ca. cirka 2-3 veckor

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A205155

EAN: 4035769044053

Pinolino Sittbänk Fenna
Söt bänk av massiv furu.Detaljer:
 • Massiv: furu, vit och klarlackerad
 • 57 x 31 x 54 cm
 • Sitthöjd 29 cm
 • Lock med lufthål
 • Ålder: från 2 - 8 år.
 • Sponsrad

  product_detail_ad

  Tillbehör

  Pris
  565 kr
  Pris
  1161 kr

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

  Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  Pinolino

  Pinolino – Funktionella, flexibla & högkvalitativa barnrum

  Tyska Pinolino erbjuder tidlösa, stilrena och hållbara barnmöbler och leksaker. Företaget grundades år 1997 och är än i dag ett familjeägt företag. Familjen är central för Pinolino och är, tillsammans med lycka, innovativ anda och ansvar, fyra värden som följer företaget i deras dagliga arbete.

  Med kompletta möbelkit, enskilda möbler, tillbehör och leksaker i tidlös design underlättar de inredningen av barnrum för familjer. Den stilfulla designen gör att produkterna aldrig går ur tiden och kan växa med barnen, samt utan problem gå i arv. Med produkter från Pinolino kan ni som familj spendera mindre tid på inredning och mer tid tillsammans.

  Pinolinos kompletta barnrum och möbler

  Pinolino erbjuder både färdiga barnrumskit och enskilda möbler av högkvalitativt trä som är mycket robusta. Flera av möblerna, som de rymliga garderoberna och byråarna, kan användas högt upp i åldrarna. Barnmöblerna designas i tidlösa färger, framförallt i vitt och grått, i kombination med trä. Vilket gör att möblerna enkelt kan matchas med vad du redan har hemma, men även växa med barnet genom olika tycken och smaker. Pinolino erbjuder kvalité, funktionalitet och flexibilitet – tre värdefulla ting för basen i ett barnrum.

  Pinolinos tillbehör och leksaker

  Även Pinolinos tillbehör och leksaker skapas i en tidlös och vacker design. Tillbehören är Öko-Tex®-testade och kärleksfullt koordinerade. Leksakerna är utvecklingsfrämjande och åldersanpassade. Exempelvis finner du vackra dockhus, leksaksaffärer och leksakskök, dockvagnar, lära-gå-vagnar och gunghästar.

  Pinolinos produkter skapar trygghet, harmoni och må-bra-känsla i barnrummet, utforska vårt utbud nu.

  Omdömen

  Produktomdömen från våra kunder: Pinolino Sittbänk Fenna
  4
  55 Produktomdömen
   
  5 Stjärnor
  | 27
   
  4 Stjärnor
  | 13
   
  3 Stjärnor
  | 8
   
  2 Stjärnor
  | 3
   
  1 Stjärna
  | 4
  Vad är eKomi?

  100% äkta feedback från kunder

  Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

  Våra bästsäljare

  Pinolino Sittbänk Fenna
  Pinolino Sittbänk Fenna
  1161 kr