Pinolino Hjälpa till pall Fino natur obehandlad

Pinolino Hjälpa till pall Fino natur obehandladPris
1195 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Levereras om ca. cirka 2-3 veckor

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310601

EAN: 4035769052287

Pinolino Hjälpa till pall Fino natur obehandlad
Texten har översatts automatiskt.
Med stor omsorg om detaljerna utvecklar, testar, tillverkar och marknadsför Pinolino sitt högkvalitativa sortiment av barnmöbler, tillbehör och leksaker som sedan 1997 har format de små barnens vardagsrum. Det tyska FSC®-certifierade företaget använder endast lacker, lasyrer och oljor som är lämpliga för barn och erbjuder en 10-årig garanti på Pinolino -Plus! Pinolino står för värden som familj, lycka, trygghet och individualitet.

Lärningstornet Pinolino Fino kan anpassas optimalt till ditt barns storlek med några få steg. Som ett praktiskt hjälpmedel i vardagen med ett barn erbjuder lärandetornet en särskilt säker ställning. Med en belastningskapacitet på upp till 60 kg är Fino lärtornet den perfekta följeslagaren upp till tonåren. Finos lärtornet har utformats så att ditt barn kan vara närmare dig när du arbetar i köket eller vid bordet och på så sätt uppleva sociala interaktioner i tidig ålder och lära sig av dig. Genom att hjälpa dig att laga mat eller baka kan ditt barn bygga upp ett ännu starkare band och utveckla bättre språkliga och sociala färdigheter.

Produktdetaljer:
 • Växer med dig
 • Massivt bokträ garanterar lång hållbarhet och ger hög stabilitet.
 • Höjdjusterbart stativ och fotstöd
 • Stegyta 3-faldig höjdjusterbar från 32 cm till 39 cm och 45 cm
 • 3 höjdjusterbara steg från 16 cm till 19 cm och 22 cm
 • Kan omvandlas till en pall: ryggstödet tiger kan avlägsnas.
Tekniska detaljer:
 • Färg: naturlig
 • Material: massiv bok, obehandlad
 • Mått: höjd x bredd x djup 85 x 40 x 44 cm
 • Produktvikt: 8 kg
 • Max. Lastkapacitet: 60 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Pinolino

Pinolino – Funktionella, flexibla & högkvalitativa barnrum

Tyska Pinolino erbjuder tidlösa, stilrena och hållbara barnmöbler och leksaker. Företaget grundades år 1997 och är än i dag ett familjeägt företag. Familjen är central för Pinolino och är, tillsammans med lycka, innovativ anda och ansvar, fyra värden som följer företaget i deras dagliga arbete.

Med kompletta möbelkit, enskilda möbler, tillbehör och leksaker i tidlös design underlättar de inredningen av barnrum för familjer. Den stilfulla designen gör att produkterna aldrig går ur tiden och kan växa med barnen, samt utan problem gå i arv. Med produkter från Pinolino kan ni som familj spendera mindre tid på inredning och mer tid tillsammans.

Pinolinos kompletta barnrum och möbler

Pinolino erbjuder både färdiga barnrumskit och enskilda möbler av högkvalitativt trä som är mycket robusta. Flera av möblerna, som de rymliga garderoberna och byråarna, kan användas högt upp i åldrarna. Barnmöblerna designas i tidlösa färger, framförallt i vitt och grått, i kombination med trä. Vilket gör att möblerna enkelt kan matchas med vad du redan har hemma, men även växa med barnet genom olika tycken och smaker. Pinolino erbjuder kvalité, funktionalitet och flexibilitet – tre värdefulla ting för basen i ett barnrum.

Pinolinos tillbehör och leksaker

Även Pinolinos tillbehör och leksaker skapas i en tidlös och vacker design. Tillbehören är Öko-Tex®-testade och kärleksfullt koordinerade. Leksakerna är utvecklingsfrämjande och åldersanpassade. Exempelvis finner du vackra dockhus, leksaksaffärer och leksakskök, dockvagnar, lära-gå-vagnar och gunghästar.

Pinolinos produkter skapar trygghet, harmoni och må-bra-känsla i barnrummet, utforska vårt utbud nu.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Pinolino Hjälpa till pall Fino natur obehandlad
4.5
279 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 220
 
4 Stjärnor
| 46
 
3 Stjärnor
| 9
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 3
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Pinolino Hjälpa till pall Fino natur obehandlad
Pinolino Hjälpa till pall Fino natur obehandlad
1195 kr