Pinolino Barnstolsuppsättning Matsch-Nicki för 4, natur

Pinolino Barnstolsuppsättning Matsch-Nicki för 4, natur


Pris
1119 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Levereras om ca. cirka 2-3 veckor

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A283038

EAN: 4035769050221

Pinolino Barnstolsuppsättning Matsch-Nicki för 4, natur
Texten har översatts automatiskt.
Barnstolsuppsättning av massivt, obehandlat granträ, för upp till 4 barn.
Den vackra barnsoffan, med bord och 2 bänkar, är perfekt för alla aktiviteter: måla, baka lerkakor, spela eller för en mysig picknick med vänner. Tack vare den bekväma sitthöjden på 28 cm kan lilla utomhusidrottsmän, rånare och pirater återhämta sig från deras frolicking innan de kastar sig tillbaka till äventyr.

detaljer:
  • Mått: 90 x 88 x 52 cm
  • Massiv: Gran, obehandlad
  • 2 bänkar med 1 bord
  • Inkl. 2 plastkar och avtagbar bänkskiva
  • Kapacitet per badkar 4 l
  • sitthöjd: 28 cm
  • Ålder: från 2 till 7 år
Om Pinolino:
Pinolino har utvecklat, producerat och säljer ett brett utbud av barnmöbler, tillbehör och leksaker sedan 1997. Pinolino producerar sitt olika sortiment av produkter i sina tre egna fabriker. Den övertygande kombinationen av artiklar i linje med marknadskraven, god service och rimliga priser gör Pinolino till rätt partner. Företagets ambitiösa mål är att uppnå största möjliga kundnöjdhet på alla nivåer. Material av hög kvalitet, precision och stor uppmärksamhet på detaljer gör Pinolino-möblerna till en favorit för alla hem.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Pinolino

Pinolino – Funktionella, flexibla & högkvalitativa barnrum

Tyska Pinolino erbjuder tidlösa, stilrena och hållbara barnmöbler och leksaker. Företaget grundades år 1997 och är än i dag ett familjeägt företag. Familjen är central för Pinolino och är, tillsammans med lycka, innovativ anda och ansvar, fyra värden som följer företaget i deras dagliga arbete.

Med kompletta möbelkit, enskilda möbler, tillbehör och leksaker i tidlös design underlättar de inredningen av barnrum för familjer. Den stilfulla designen gör att produkterna aldrig går ur tiden och kan växa med barnen, samt utan problem gå i arv. Med produkter från Pinolino kan ni som familj spendera mindre tid på inredning och mer tid tillsammans.

Pinolinos kompletta barnrum och möbler

Pinolino erbjuder både färdiga barnrumskit och enskilda möbler av högkvalitativt trä som är mycket robusta. Flera av möblerna, som de rymliga garderoberna och byråarna, kan användas högt upp i åldrarna. Barnmöblerna designas i tidlösa färger, framförallt i vitt och grått, i kombination med trä. Vilket gör att möblerna enkelt kan matchas med vad du redan har hemma, men även växa med barnet genom olika tycken och smaker. Pinolino erbjuder kvalité, funktionalitet och flexibilitet – tre värdefulla ting för basen i ett barnrum.

Pinolinos tillbehör och leksaker

Även Pinolinos tillbehör och leksaker skapas i en tidlös och vacker design. Tillbehören är Öko-Tex®-testade och kärleksfullt koordinerade. Leksakerna är utvecklingsfrämjande och åldersanpassade. Exempelvis finner du vackra dockhus, leksaksaffärer och leksakskök, dockvagnar, lära-gå-vagnar och gunghästar.

Pinolinos produkter skapar trygghet, harmoni och må-bra-känsla i barnrummet, utforska vårt utbud nu.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Pinolino Barnstolsuppsättning Matsch-Nicki för 4, natur
4.5
45 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 35
 
4 Stjärnor
| 8
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Pinolino Barnstolsuppsättning Matsch-Nicki för 4, natur
Pinolino Barnstolsuppsättning Matsch-Nicki för 4, natur
1119 kr