Philips Avent näbbkopp SCF802 / 02 300 ml lila / blå från den nionde månaden
Philips Avent näbbkopp SCF802 / 02 300 ml lila / blå från den nionde månaden

Philips Avent näbbkopp SCF802 / 02 300 ml lila / blå från den nionde månaden


Variant:
 • Philips Avent näbbkopp SCF802 / 01 300 ml blå / röd från den 9: e månaden
 • Philips Avent näbbkopp SCF802 / 02 300 ml lila / blå från den nionde månaden

Pris
119 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A286102

EAN: 8710103826293

Philips Avent näbbkopp SCF802 / 02 300 ml lila / blå från den nionde månaden
Texten har översatts automatiskt.
Läcksäker kopp för att dricka utan att spilla. Philips Avent My Grippy sippy cup har en speciell ventil och är spel spill - mödrar bekräftar det! Med sin ergonomiska form och halkfria är det lätt för små händer att greppa så att ditt barn lätt kan lära sig dricka självständigt.

Det finns inget som ett spännande äventyr. Fråga ditt barn. This spilltäta näbbkopp för att vara på språng säkerställer drickning utan spill. Med sin unika ventil kommer vätska bara ur koppen när ditt barn dricker. Det finns ingen anledning till oroa sig för spel eller koppling välter. Och bara PHilips Avent bekräftade detta - 91% av mödrarna håller med denna kopp är läckagesäker.

Småbarn behöver ett bekvämt och lättanvändt näbb som inte bara är skonsamt mot tandköttet och gommen, men tål och växande tänder. My Grippy drink cup Ger både tack vare dess mjuka, bettbeständiga dryck näbb.

Den handhållna Design en hjälper ditt barn att lära sig dricka säkert på egen hand på kort tid. Små händer kan bekvämt greppa koppen på grund av dess ergonomiska form och halkfria struktur.

My Grippy Beak Cup från Philips Avent består av bara några få delar som enkelt kan monteras. Den har ett hygienlås för att hålla näbben ren och alla delar kan enkelt rengöras i diskmaskinen.

Alla Philips Avent-flaskor och koppar är kompatibla, med undantag av glasflaskor och dryckekoppar för vuxna / Min första kopp för äldre barn. Så du kan skapa den perfekta kopplingen för ditt barns individuella utveckling. Självständig dricka är ett viktigt tigersteg i ditt barns utveckling. Vi vill göra övergången från amning eller flaska till näbbkoppen så enkelt och trevlig som används. Tillsammans med läkare har vi säkerställt till varje kopp stimulerar och stöder utvecklar av dina laddar motoriska och drickande färdigheter. Oavsett om din litet ladugård används spenar, en mjuk eller hård näbb, en dricksug eller en kopp i full fälg, ser vi till att Philips Avent alltid har beaktat ditt barns behov när du utvecklar sina koppar.

produktinformation:
 • Avancerad ventil - läcksäker drickning
 • Mjukt, bettbeständigt dricksnäck för växande tänder
 • Ergonomiskt formad och halkfri struktur
 • Få delar - lätta att montera och rengöra (diskmaskin säkert)
 • Kompatibel med Philips Avent-kolv och koppar
 • Philips Avent-koppar anpassar sig till ditt barns utveckling
Tekniska detaljer:
 • Design: Lila / blå
 • Klipp på hygienkappa
 • Utvecklingsstadium: Från den 9: e månaden
 • påfyllningskvantitet: 300 ml
 • BPA-fri
 • Diskmaskin säker

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

PHILIPS AVENT

Philips Avent - Säkra och trygga barn- & babyprodukter

Philips Avent har tillverkat säkra och trygga barn- och babyprodukter sedan 1984. Philips Avent fortsätter att erbjuda innovativa och säkra produkter som är utvecklade med hjälp av omfattande forskning och kliniska studier. Produkterna är kombinerbara och ger dig flexibilitet så du kan enkelt kan möta ditt barns förändrade behov i alla barnets utvecklingstadier. Philips Avent värnar om barnets hälsa och säkerhet och erbjuder produkter för allt från amninngs-tillbehör för en smidigare matning eller babyvakter för en lugnare sömn. Philips Avent babymonitor har dessutom vunnit "bäst i test" i flera utomstående tester. På babymarkt.se kan du hitta ett stort utbud av barn- och babyprodukter från Philips Avent online.  

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Philips Avent näbbkopp SCF802 / 02 300 ml lila / blå från den nionde månaden
4.5
57 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 42
 
4 Stjärnor
| 15
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Philips Avent näbbkopp SCF802 / 02 300 ml lila / blå från den nionde månaden
Philips Avent näbbkopp SCF802 / 02 300 ml lila / blå från den nionde månaden
119 kr