Peg Perego Förlängning av skärmtak för barnstolar

Peg Perego Förlängning av skärmtak för barnstolar


Pris
597 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A306177

EAN: 8005475414187

Peg Perego Förlängning av skärmtak för barnstolar
Texten har översatts automatiskt.
Det andningsbara överdraget dras över det befintliga överdraget och ger en behaglig känsla vid höga temperaturer. Den kan enkelt tas bort och tvättas.

Passar för följande produkter:
  • Primo Viaggio Lounge babyskydd
Tekniska detaljer:
  • Tvättbar, handtvätt upp till max. 30 °C.
  • Material: Överdrag av 100 % Lyocell, TENCEL®.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Peg Perego

Peg Perego - Från en familj till en annan

Peg Perego grundades år 1949 i Italien av Giuseppe Perego. Företagen representerar italiensk know-how av högsta kvalitet. Detta uppnår Peg Perego genom teknologiska innovatiner, bekvämna och säkra material samt oerhörd fokus på detalj.

Målet med varje Peg Perego produkt är att den ska förenkla familjevardagen. Därför är även familjerna av Peg Perego anställda de första att testa nya produkter. På så sätt kan en god funktionalitet verkligen garanteras. Bli du också en del av familjen och upptäck vårt breda Peg Perego sortiment!

Våra bästsäljare

Peg Perego Förlängning av skärmtak för barnstolar
Peg Perego Förlängning av skärmtak för barnstolar
597 kr