EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
Paradies Barnkudde Lani Bio 40 x 60 cm
Hållbar
Pris
280 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A270313

EAN: 4003708457035

Paradies Barnkudde Lani Bio 40 x 60 cm
Texten har översatts automatiskt.
<a href="/out/pdf/<notransl>Paradies</notransl> - Bruksanvisning och allmänna säkerhetsanvisningar.pdf" class ="download-pdf" target="_blank"> Paradies - Bruksanvisning och allmänna säkerhetsanvisningar.

Barnkudden är fylld med fina fiberbollar, Paradies Softy s®. Den ger ett lätt och mjukt stöd för ditt barns huvud. Kuddens överdrag är tillverkat av 100 % ekologisk bomull från kontrollerad ekologisk odling.

Paradies bäddmaterial skapar ett hälsosamt sömnklimat och är helt ofarligt för människans ekologi. Detta säkerställs av Paradies genom de strikta riktlinjerna för "Tested Paradies Quality". För alla Paradies -produkter är ansvar för människor och miljö av största vikt.

Produktdetaljer:
 • Mått: bredd x längd 40 x 60 cm
 • Material: 100 % ekologisk bomull från kontrollerad ekologisk odling (kbA)
 • Fint percale-tyg, sammetsliknande slipat
 • Luftgenomsläpplig och lätt att rengöra
 • Material som är strängt testade med avseende på skadliga ämnen
 • Tyger och överdrag är medicinskt testade för att vara kompatibla med hud och kropp.
 • Tyger och överdrag som är fria från optiska vitmedel
 • Ekologisk produktion
 • Lämplig för allergiker
 • Skötselinstruktioner: kan tvättas upp till 60°C i skonsam tvätt.
 • Tillverkad i Tyskland
Materialförklaring:
 • Softy s® medium ®
  De mjuka, mjuka textilfiberfyllningarna för kuddar. Fyllningsfibrerna snurras ihop till en liten boll. Denna vridning av fibrerna ger Paradies Softy s stödjande elasticitet och ger ett bra stöd för huvudet och nacken. De är också mycket lätta att sköta (tvättbara och lämpliga för torktumlare) och mycket populära bland personer som uppskattar snabb och okomplicerad rengöring av sina kuddar.

 • Feel-Well-behandling av tyg
  Paradies Feel-Well är en tygförädling baserad på växtbaserade, vårdande oljor som även används i kosmetika. Detta gör tyget vackert silkesmjukt mjukt, mjukt flödande och vårdande utan att förlora sina andningsbara egenskaper. Liksom alla Paradies -tyger är Paradies Feel-Well motståndskraftig mot temperatur, åldrande och tvätt.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Paradies Barnkudde Lani Bio 40 x 60 cm
5
87 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 72
 
4 Stjärnor
| 13
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Paradies Barnkudde Lani Bio 40 x 60 cm
Paradies Barnkudde Lani Bio 40 x 60 cm
280 kr