EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
Pampers Våtservetter Aqua 720 våtservetter (15 x 48 st)
Hållbar

Pampers Våtservetter Aqua 720 våtservetter (15 x 48 st)


Pris
281 kr
(0,39 kr / Styck)
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342431

EAN: 8006540510247

Pampers Våtservetter Aqua 720 våtservetter (15 x 48 st)
Texten har översatts automatiskt.
Nyföddas hud är mycket känslig och förtjänar ett milt skydd, med början vid byte av blöja.
Pampers Harmonie Aqua babyservetter innehåller 99 % vatten för att skydda huden på ett skonsamt sätt. De är tillverkade av förstklassig bomull, består till 100 % av växtbaserade fibrer och innehåller 0 % plast.

Den unika formulan är dermatologiskt testad och skyddar mot hudirritation bättre än bomull och vatten, så även den känsligaste huden rengörs skonsamt och skyddas säkert.
Eftersom Pampers Harmonie Aqua är utformade för nyföddas känsliga hud innehåller de ingen alkohol, parfym eller färgämnen.

Produktinformation
  • Innehåller 720 våtservetter (15 x 48 st)
  • 100 % växtbaserade fibrer
  • Fri från alkohol, parfym och färgämnen

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Hållbarhet

Plastfri

Plast är ett syntetiskt material betående av en eller flera polymerer samt ett flertal tillsatsämnen. Plast tillverkas ofta på basis av olja. Den kritiska punkten här är att dessa petroleumbaserade plaster är svåra att bryta ner, men bryts ner i minsta möjliga delar med tiden. Dessa delar kallas också mikroplaster och bidrar till föroreningen av haven och miljön. Plastfria produkter undviker användningen av petroleumbaserade råvaror och ger därmed mindre mikroplaster i omlopp.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Pampers

Pampers – Glädje, hälsa och utveckling för barn

Pampers har i mer än 50 år producerat högkvalitativa blöjor och tvättservetter. Produkterna är anpassade till barnets olika utvecklingsstadier och ger en optimal torka och passform. Blöjorna och tvättservetterna utvecklas tillsammans med föräldrar och experter, blant annat barnläkare och dermatologer.

Alla Pampers produkter är gjorda av säkra material som passar känslig hud och som testas noggrant och regelbundet i kvalitetskontroller, även efter avslutad produktutveckling. Sedan 2006 samarbetar Pampers även med UNICEF för att försöka bekämpa spädbarnsdödlighet i utvecklingsländer.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Pampers Våtservetter Aqua 720 våtservetter (15 x 48 st)
5
663 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 599
 
4 Stjärnor
| 56
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 3
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Pampers Våtservetter Aqua 720 våtservetter (15 x 48 st)
Pampers Våtservetter Aqua 720 våtservetter (15 x 48 st)
281 kr
(0,39 kr / Styck)