För en perfekt start
För en perfekt start
Gäller t.o.m 26/02
Spara upp till 700kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Välj rabattkod
NUK Teat First Choice + Gr. 2, 4 st.
Pris
135 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A315876

NUK Teat First Choice + Gr. 2, 4 st.
Texten har översatts automatiskt.
NUK First Choice + Flow Control Spene: Stödjer självständigt drickande.
Den speciella spenen NUK First Choice + Flow Control gör att ditt barn kan kontrollera sitt eget drickflöde. Det spelar ingen roll om han vill dricka snabbt eller långsamt och oavsett om han får tunn eller tjock flytande föda. Precis så som ditt barn gillar det.

Spenen är också läckagesäker. Detta beror på att den innovativa Y-öppningen på spenen endast öppnas när barnet suger och expanderar beroende på barnets sugstyrka. Tillsammans med NUK Anti-Colic Air System säkerställer detta ett kontrollerat dricksflöde.

Original
Spenen original NUK är utformad efter bröstvårtan vid amning. Den ger tillräckligt med utrymme för att barnets tunga och käke ska kunna röra sig naturligt när det suger. För en hälsosam utveckling - och den känsla som bebisar älskar.

Naturlig känsla
Med den nya Soft Zone passar spetsen på silikonspenen ännu bättre in i barnets gom, vilket ger en naturlig känsla när du dricker.

Ingen kolik*
NUK Anti-Colic Air System säkerställer ett naturligt dricksflöde och hjälper ditt barn att dricka utan att svälja luft. För en glad liten mage.

Kliniskt testad**
Tack vare sin särskilt naturliga form accepteras spenen NUK mycket väl av spädbarn. Det gör den lämplig för barn som kombinerar amning och flaskmatning.

Produktdetaljer:
  • \tStödjer självständigt drickande: med Flow Control kontrollerar barnet intuitivt drickflödet.
  • \tNaturlig och käkvänlig: Silikonsugn med flexibel, mjuk zon är modellerad efter mammans bröst under amning.
  • \tIngen kolik* - NUK Anti-Colic Air System säkerställer ett naturligt flöde av mat.
  • \tKliniskt testad**: För en optimal kombination av amning och flaskmatning
  • \tLämplig för alla typer av utfodring, kan kombineras med alla NUK First Choice produkter.

*Oberoende marknadsundersökning bland 205 mammor, Tyskland 2018 99 % av mammorna bekräftar att NUK First Choice + flaskan inte orsakar kolik.
**Vetenskaplig studie: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. För mer information, se https://www. nuk .de/en_en/ueber- nuk / nuk -research.html.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Teat First Choice + Gr. 2, 4 st.
4.5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 9
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Teat First Choice + Gr. 2, 4 st.
NUK Teat First Choice + Gr. 2, 4 st.
135 kr