NUK Sugga Space Disney "Mickey" 0-6 månader 4 st. i grått/rött

NUK Sugga Space Disney "Mickey" 0-6 månader 4 st. i grått/rött


Variant:
 • NUK napp Space Disney "Mickey" 0-6 månader, 4 st. i grått/vitt
 • NUK Sugga Space Disney "Mickey" 0-6 månader 4 st. i grått/rött

Pris
181 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A329561

NUK Sugga Space Disney "Mickey" 0-6 månader 4 st. i grått/rött
Texten har översatts automatiskt.
De populära Disney-figurerna Mickey och Minnie Mouse i sortimentet NUK
Med NUK "Disney"-sugn kommer Musse att bli ditt barns nya följeslagare. De världsberömda Disney-figurerna Mickey och Minnie Mouse är en glädje för både unga och gamla Disney-fans. Fördjupa dig i Disneys fantastiska värld med NUK dummies!

NUK Trendline Silikonsugare: är modellerad efter kvinnans bröst vid amning.
Dag efter dag har våra små barn många spännande äventyr att upptäcka. Snutten är en pålitlig vän som ger ditt barn en känsla av trygghet och säkerhet. Oavsett om konstiga ansikten, konstiga ljud eller konstiga omgivningar har oroat din lilla unge, kommer det välbekanta och instinktiva sugandet på nappen snabbt att slappna av igen. För att ytterligare optimera denna välbefinnande faktor har NUK , uppfinnaren av den käkvänliga sugproppen, gjort Original ännu bättre. Den är utformad efter det kvinnliga bröstet under amning och passar perfekt i munnen när barnet suger på den. Det speciella med den här attrappen är att den är särskilt tunn och smal för att minska trycket på tänderna och käken. Den platta sugdelen och den släta undersidan ger en behaglig munkänsla och ger tungan gott om utrymme för den naturliga sugrörelsen. NUK Soothers anpassar sig perfekt till barnets gom och accepteras därför särskilt snabbt av spädbarn. De garanterar avkoppling för både dig och ditt barn.

NUK Space Soother: Låter känslig babyhud andas
Barnets hud är känslig och fin, och därför är NUK Space nappar utformade så att huden får luft och utrymme att andas. Tack vare sin unika Design s är Space -sutten inte bara skonsam mot huden, den är också snygg och finns i många vackra mönster. Spenen på nappen NUK Space har formen original NUK , som är inspirerad av mammans bröst vid amning. På så sätt stöder nappen från NUK barnets naturliga orala utveckling.

För hållbarhetens skull: NUK Soother med återanvändbara förpackningar
Hållbarhet är mycket viktigt för oss. Vi vill ge dig möjlighet att använda våra förpackningar efter uppackningen i stället för att kasta dem. Alla nappar från NUK levereras nu i en robust, återanvändbar låda som håller nappen ren och skyddar den - en idealisk lösning för att skydda ditt barns favoritkompis från smuts och fukt, särskilt när du reser.

Alla NUK nappar har NUK Air System. En ventil gör att luften kan komma ut från den sugande delen. Det håller den mjuk och skönt och avlastar käken.

NUK Soothers är 100 % tillverkade i Tyskland. Naturligtvis är de BPA-fria och uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN1400.

Produktdetaljer:
 • Design : Mickey & Minnie Mouse i grått/rött
 • Silikonspene
 • BPA-fri
 • Speciellt utformad för barnets särskilt känsliga hud
 • Maximal luftcirkulation genom extra stora öppningar i munstycket
 • Tunn och smal spenhals - minskar trycket på käkar och tänder.
 • Plattare sugdel och slätare undersida - för mer utrymme för den naturliga sugrörelsen
 • Storlek 1, från 0-6 månader
 • Leveransens omfattning: 4 x NUK Disney Mickey & Minnie Mouse Space silikonattrapper

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Sugga Space Disney "Mickey" 0-6 månader 4 st. i grått/rött
5
12 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Sugga Space Disney "Mickey" 0-6 månader 4 st. i grått/rött
NUK Sugga Space Disney "Mickey" 0-6 månader 4 st. i grått/rött
181 kr