ADVENTS-RABATT 🕯️
ADVENTS-RABATT 🕯️
Sista chansen!
Spara upp till 700kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Välj din rabatt
NUK Sköljande rengöringsmedel påfyllningskoncentrat 500 ml

NUK Sköljande rengöringsmedel påfyllningskoncentrat 500 ml


Pris
95 kr
(190 kr / 1l)
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313182

EAN: 4008600385455

NUK Sköljande rengöringsmedel påfyllningskoncentrat 500 ml
Texten har översatts automatiskt.
NUK Rinse Cleaner Refill Concentrate: Avlägsnar även envisa mjölk- och grötrester - utan att lämna några rester.
Med NUK påfyllningskoncentratet kan NUK diskmedel enkelt fyllas på. Bara 250 ml koncentrat blandat med 250 ml vatten ger en hel 500 ml flaska diskmedel. Koncentratet räcker därför för 2 påfyllningar.

Formulan är baserad på naturliga ingredienser och använder enzymer för att på ett tillförlitligt sätt avlägsna rester av mjölk, gröt, havregryn och juice. Formulan är så skonsam att barnfat som nappflaskor och nappar, muggar, matredskap, amningstillbehör och tvättbara leksaker kan rengöras på ett barnvänligt sätt.
Förresten: Eftersom NUK bryr sig om naturen är NUK Rinse Cleaner Refill Concentrate-flaskan tillverkad av 100 % återvunnen PET. För mer rengöring och mindre förpackningsavfall.

Användning:
Tillsätt 250 ml vatten till 250 ml koncentrat (se 250 ml-märket på flaskan) och diskmaskinsrengöringsmedlet är redo att användas. Du behöver inte skaka dig. För att skölja nappflaskan lägger du en skvätt sköljmedel i nappflaskan. Borsta försiktigt med lite varmt vatten. Skölj sedan med rent vatten. För desinfektion rekommenderar NUK ångsterilisatorn NUK Vario Express.
Vägbeskrivning: Förvara alltid rengöringsmedlet utom räckhåll för barn. Om produkten hamnar i ögonen, skölj omedelbart med vatten. Vid oavsiktlig förtäring, kontakta läkare.

Hur fungerar NUK Rinse Cleaner?
Barnets kost under de första månaderna består av mjölk och gröt. De envisa mjölkproteinerna blir kvar som rester i flaskor, nappar och på barnfat, där de bildar bakterier och dålig lukt.
För att försiktigt avlägsna dessa rester har NUK utvecklat diskmedel NUK . Detta har gjorts utan ingredienser som inte är nödvändiga för att rengöra barnmat. I stället innehåller NUK sköljmedel enzymer som är särskilt effektiva mot mjölkprotein och förtjockningsmedel.

Enzymer hjälper också till att bryta ner och lösa upp proteiner i naturen, t.ex. under matsmältningen. Formeln för det nya diskmedlet bygger på denna naturliga modell. Tack vare den lågviskösa konsistensen sprids rengöringsmedlet snabbt. Proteinerna bryts ner av enzymerna och kan sköljas ut utan att lämna några rester.

Produktdetaljer:
  • Påfyllningskoncentrat för NUK sköljmedel (500 ml påfyllningskoncentrat blandat med 500 ml vatten ger 1000 ml NUK sköljmedel).
  • För barnvänlig och säker rengöring av flaskor och nappar - nu med ännu bättre rengöringsprestanda.
  • Avlägsnar tillförlitligt rester av mjölk, gröt, havregryn och juice tack vare bioenzymkomplexet.
  • Naturbaserade ingredienser, biologiskt nedbrytbara, fria från doft- och färgämnen
  • Kan sköljas av utan rester, pH-hudneutral, dermatologiskt testad.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Sköljande rengöringsmedel påfyllningskoncentrat 500 ml
5
16 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Sköljande rengöringsmedel påfyllningskoncentrat 500 ml
NUK Sköljande rengöringsmedel påfyllningskoncentrat 500 ml
95 kr
(190 kr / 1l)