NUK Nappar Space Disney Winnie the Pooh Gr. 1, 0 - 6 månader 4 st

NUK Nappar Space Disney Winnie the Pooh Gr. 1, 0 - 6 månader 4 st


Pris
211 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A299620

NUK Nappar Space Disney Winnie the Pooh Gr. 1, 0 - 6 månader 4 st
Texten har översatts automatiskt.
Winnie the Pooh och hans vänner i NUK-sortimentet
Den glada Winnie the Pooh, den ständigt populära björnen, pryder nu NUK-sortimentet med hjärtvärmande design. Förutom hans honungskruv följer Tigger och I-Aah honom på hans spännande resa in i NUK-produktvärlden. Med mod, nyfikenhet och framför allt vänskap bemästrar Winnie the Pooh och hans vänner varje spännande äventyr. Upptäck samlingen nu!

NUK Space-napp: För särskilt känslig babyhud
Din lilla har inte bara sitt eget huvud från början utan har också fysiskt helt annat egenskaper. Ditt barns hud, oavsett ung och fin, är särskilt känslig. För att skydda den så bra som möjligt och för att alltid säkerställa den bästa komforten för din lilla har vi utvecklat NUK NUK Space-napp. Detta fängslar av sin särskilt platta och tunna sugdel, som ger tillräckligt med utrymme för den naturliga sugrörelsen. NUK Space-napp passar därför bekvämt i den lilla munnen. Mer än 95% av barnen accepterar NUK-napp *. Dessutom har den NUK Space extra stora öppningar som säkerställer maximal luftcirkulation och låter den känsliga babyhuden andas. Av denna anledning skulle 99% av mödrarna rekommendera NUK Space-soparen till spädbarn med känslig hud *.
* Oberoende marknadsundersökning, 114 mödrar Tyskland 2018

Rekommenderas av experter: NUK Dummies lugnar som aldrig tidigare
Eftersom din barns hälsosamma helhetsutveckling är särskilt viktig för oss, vill vi att varje NUK-baby ska ha en napp som ligger nära naturen och lämpar sig för käken. Genom vidareutvecklingen av den ortodontiskt korrekta NUK Originalformen lugnar napparna ditt barn bättre än någonsin tidigare. På grund av den välbekanta formen accepterar även ammande barn denna napp väl. Ammande mödrar har bekräftat att NUK-napp inte stör amning **.
Dessutom orsakar NUK-nappar inte tand- och käftjusteringar. Detta säkerställs av den smala, platta och tunna sugdelen. Det minimerar trycket på de små tänderna och käken. Ytterligare en anledning till att NUK-nappen uppskattas och rekommenderas av barnmorskor, barnläkare och ortodontister.
Till exempel bekräftade 100% av de undersökta ortodontisterna att de beprövade NUK och testade napparna inte orsakar någon käft- eller tandjustering *** . 90% av mödrarna rekommenderar det och 92% av de ammande mödrarna bekräftar att NUK-nappen inte stör amningen **.
** Oberoende marknadsundersökning, 307 mammor Tyskland 2017
*** Oberoende marknadsundersökning bland 50 barnmorskor , barnläkare och ortodontister vardera Tyskland 2017

En förpackning som kan göra mer
Förresten tar de NUK Space med sig sitt eget hem: den praktiska napplådan. Med den kan nappen behandlas hygieniskt i mikrovågsugnen och kan transporteras och förvaras rent och säkert när som helst.

produktinformation:
 • NUK Originalform - modellerad på det kvinnliga bröstet under amning, som passar perfekt i munnen när barnet suger på det
 • Extra stor öppning för maximal luftcirkulation och därmed andning av huden - perfekt för känslig babyhud
 • Särskilt platt och tunn sugdel - för en behaglig munkänsla och gott om utrymme för den naturliga sugrörelsen
 • Återanvändbar transportlåda, BPA-fri, 2 stycken per förpackning
 • Motiv i unik design, begränsad upplaga
Tekniska detaljer:
 • Ålder: Från födseln
 • Lämplig upp till 6 månader
 • Kvantitet: 4 stycken
 • Material (sugkopp): silikon
 • BPA-fri
 • Tema: Nalle Puh

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Nappar Space Disney Winnie the Pooh Gr. 1, 0 - 6 månader 4 st
5
28 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 27
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Nappar Space Disney Winnie the Pooh Gr. 1, 0 - 6 månader 4 st
NUK Nappar Space Disney Winnie the Pooh Gr. 1, 0 - 6 månader 4 st
211 kr