NUK Babyflaska First Choice ⁺ Anti-Colic 300 ml, temperatur Control i dubbelförpackning

NUK Babyflaska First Choice ⁺ Anti-Colic 300 ml, temperatur Control i dubbelförpackning


Pris
175 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A329573

NUK Babyflaska First Choice ⁺ Anti-Colic 300 ml, temperatur Control i dubbelförpackning
Texten har översatts automatiskt.
Äntligen en bra magkänsla. Att svälja luft när man dricker är en viktig orsak till kolik hos barn. För att förhindra att ditt barn sväljer luft när det dricker har NUK Anti-Colic Professional utvecklats.
Dess hemlighet är Professional Ventilation System, som förhindrar att luft sväljer sig ännu mer effektivt. Den består av en innovativ kombination av luftventil och luftkanal. Luftventilen ser till att spenen inte drar ihop sig när du dricker. Detta innebär att ditt barn kan dricka utan att stanna upp. Den integrerade luftkanalen leder luften från ventilen direkt till botten av flaskan - utan att luftbubblor kommer i kontakt med mjölken. Detta förhindrar att luft ansamlas i mjölkersättningen. Mindre luft i maten innebär mindre luft i barnets mage. Flaskan hjälper alltså till att förebygga kolik.

Original
Spenen original NUK är utformad efter bröstvårtan vid amning. Den ger barnets tunga och käke tillräckligt med utrymme för den naturliga sugrörelsen.
Med sin nya Soft Zone omsluter spetsen på silikonspenen barnets gom ännu bättre - för en naturlig känsla när du dricker.

Baby helt enkelt vid rätt temperatur - NUK Anti-Colic Professional Babyflaskor med temperatur Control
En bra känsla! När det blir riktigt tufft känns det bra med lite extra trygghet. NUK Anti-Colic Professional Babyflaskor med temperatur Control visar med en blick när rätt dricktemperatur har uppnåtts. Med Temperature Control ändrar skalan på flaskan färg beroende på innehållets temperatur. Om maten är för varm ändras den normalt blå indikatorn till vit. Det förbättrade Anti-Colic Air System säkerställer ett naturligt flöde av mat - så att ditt barn kan dricka på ett avslappnat sätt utan att svälja luft.

Produktdetaljer:
 • Från 0-6 månader
 • Extra mjuk, käkvänlig silikonspene
 • Förebygger kolik: Förbättrat anti-kolisk luftsystem
 • Lätt att fylla och rengöra tack vare den extra breda flaskhalsen
 • Innehåll: 300 ml
 • Kan kombineras med alla NUK First Choice ⁺ produkter
 • Material: polypropen
 • Ofarlig och luktfri, fri från BPA
 • Storlek M: 0 - 6 månader lämplig för modersmjölksersättning
 • Med temperaturindikator Control : Om innehållet är för varmt blir indikatorn på vågen vit.
 • Mått: längd 19,3 cm x bredd 6,5 cm x höjd 6,5 cm
 • Vikt: ca 106 gram
 • Alla NUK nappflaskor uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN14350.
 • Spenen är kliniskt testad*: För en optimal kombination av amning och flaskmatning

Viktigt: NUK Temperatur Control fungerar som en extra kontroll. Därför bör man kontrollera matens temperatur med några droppar på handleden innan man matar.

*Vetenskaplig studie: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. Ytterligare information på https://www. nuk .de/en_de/ueber- nuk / nuk -forschung.html

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Babyflaska First Choice ⁺ Anti-Colic 300 ml, temperatur Control i dubbelförpackning
4
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Babyflaska First Choice ⁺ Anti-Colic 300 ml, temperatur Control i dubbelförpackning
NUK Babyflaska First Choice ⁺ Anti-Colic 300 ml, temperatur Control i dubbelförpackning
175 kr