NUK Amningsskydd High Performance 60 st.
Pris
108 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313183

EAN: 4008600384885

NUK Amningsskydd High Performance 60 st.
Texten har översatts automatiskt.
NUK High Performance Amningsskydd: Ger trygghet och en smickrande mjuk hudkänsla.
För du förtjänar det bästa. Du ger ditt barn din värdefulla bröstmjölk. Det är därför NUK ger dig sitt bästa amningsunderlag någonsin. Du kan alltså vara säker på att inte en droppe mjölk hamnar i dina kläder. Du känner knappt av den eftersom den är så känslig för din hud. Och du kan naturligtvis vara säker på att den inte glider.

Den helt nyutvecklade, snabbabsorberande fleecen med mikrokorn i de nya NUK High Performance amningsdynorna är 40 % mer absorberande* och fångar upp vätskan på ett säkert sätt. En speciellt strukturerad inre fleece säkerställer optimal absorption och fördelning av vätskan. Med sin anatomiska 3D-form omsluter NUK amningsunderlaget försiktigt ditt bröst, medan det andningsbara materialet omsluter din hud på ett mjukt sätt.

I ett användartest med 140 mammor var NUK favoriten bland de testade amningsdynorna: I kategorierna "bra storlek", "bra form", "omsluter bröstet bra" och "glider inte i bh:n "** blev NUK testvinnare.
* Jämfört med NUK Ultra Dry amningsunderlag.
**Oberoende marknadsundersökning i Tyskland; användartest med 140 mammor; januari 2020.

Användning:
Före användning ska du veckla ut vårdkudden och ta bort skyddsfilmen från den självhäftande remsan. Sätt sedan in sidan med den självhäftande remsan på önskad plats i BH:n och tryck fast den ordentligt. Vårdkuddarna är avsedda för engångsbruk och måste bytas ut vid behov.

Produktdetaljer:
  • Kraftfull uppsugningsförmåga: +40 % mer* uppsugningsförmåga tack vare den snabbabsorberande fleecen.
  • Andningsbar, hudvänlig och silkesmjuk
  • 3D-form för perfekt passform: passar perfekt runt bröstet
  • Ingen glidning: två stora självhäftande remsor ger ett säkert grepp i bh:n
  • Hygieniskt förpackade individuellt i en rostfri fleecepåse, 60 st.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Amningsskydd High Performance 60 st.
5
13 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 13
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Amningsskydd High Performance 60 st.
NUK Amningsskydd High Performance 60 st.
108 kr