New Classic Toys  leksaker färja
Pris
631 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A300886

EAN: 8718446109042

New Classic Toys leksaker färja
Texten har översatts automatiskt.
På behållarna finns en rund metallplatta underlagd, med vilken behållarna kan laddas med en lastmagnet på kranens krok (ingår ej). På den permanent monterade bron hittar du allt du behöver: rörlig ratt, sirener och en livboj (permanent monterad). Alla produkter som tillhör hamnen passar ihop och är lämpliga för att antingen lyfta containrarna med kran eller transportera dem på vägen eller till sjöss.

New Class ic Toys erbjuder leksaker som bidrar till barnets positiva utveckling. Säkerhet och spelglädje står i förgrunden. Alla produkter från New Class ic Toys uppfyller de europeiska säkerhetsnormerna för leksaker.

Vårt leksaksortiment innehåller produkter tillverkade av ärliga och hållbara material. Med New Class ic Toys överförs traditionellt spel till nästa generation på ett sätt som är relevant för nuet. På så sätt hjälper vi till att spela är pedagogiskt och värdefullt.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 49,5 x 10 x 17,5 cm.
  • Material: trä
  • Ålder: från 3 år

Försiktighet
Inte lämpligt för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: New Classic Toys leksaker färja
5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

New Classic Toys  leksaker färja
New Classic Toys leksaker färja
631 kr