Mid Season Update

Upptäck våra nyheter och alla nya produkter från våra omsorgsfullt utvalda tillverkare!

Flicka leker med kindsgard klättertriangel

Våra nyheter

Utvalda med kärlek - Våra nya tillverkare

#Platzhalter

LIEWOOD

LIEWOOD är ett internationellt livsstilsvarumärke för barn, utformat för att förenkla och inspirera familjers vardag. Med fokus på funktionalitet och innovation designar och tillverkar LIEWOOD leksaker, inredning, möbler, accessoarer, kläder och skor för bebisar och barn. Alla produkter tillverkas med estetik, kvalitet och ett hållbart liv i åtanke. I vår strävan att göra mer medvetna val använder vi ett brett utbud av återvunna och certifierade material i vår produktion. Våra produkter tillverkas under kontrollerade, säkra och rättvisa förhållanden av pålitliga leverantörer.

MEMBANTU

Mer sömn för barn och föräldrar och en känsla av trygghet.

De flesta spädbarn älskar den lugnande gungningen i föräldrarnas famn. Men ibland behöver föräldrarna också stöttning och tid för andra saker. Det är här fjädervaggan från Membantu hjälper till: den regelbundna, mjuka rörelsen gör att spädbarn lättare kan slappna av och komma till ro. Den fjädrande vaggan ger en jämn rörelse, vilket underlättar för barnet att somna. Med vaggstativet kan vaggan ställas upp och tas med dit den behövs när föräldrarna behöver lite tid för sig själva, syskonen eller hushållet. Alla tyger är tillverkade av 100% ekologisk bomull.

#Platzhalter
#Platzhalter

MODU

Upptäck de oändliga möjligheterna i leken.

Skumklossar, fästen och hjul - så enkelt är det. MODU ger oändligt mycket roligt för alla åldrar. Såväl som leksak, möbel och byggsats som växer med barnet, ger många års lekglädje och kan byggas ut hur mycket som helst. Upptäck mängder av unika leksaker i naturlig storlek och kreationer för att rida, gunga och rulla, hoppa, klättra och balansera. Uppmuntra ditt barns motoriska färdigheter genom öppen lek eller bygg roliga rutschkanor, gunghästar, balansbrädor och fantasifulla kreationer. Anpassa leksakerna till ditt barns ålder och utöka din samling i takt med att ditt barn växer och lär sig - allt är en del av det roliga! MODU är en hållbar leksak med lång livscykel. Den tillverkas i Europa och är 100 % återvinningsbar.

Play & Go

Den banbrytande produkten, deras leksaksförvaringspåse, blev så framgångsrik eftersom de tog sig tid att sätta sig in i hur de barn och föräldrar som skulle använda den resonerar. Med hjälp av sina barn, Camiel och Colette, skapade duon en intuitiv och praktisk design som gör det roligt att förvara leksaker.  Deras första genombrottsprodukt var en leksaksförvaringspåse och en snygg lekmatta. Några år senare utvecklade de de prisbelönta produkterna Bloom & EEVAA, som är ännu mer praktiska och multifunktionella. Upptäck Play&Go nu! 

#Platzhalter
#Platzhalter

SIXDEGREES

Med vårt nyutvecklade varumärke SIX DEGREES tillför vi nya impulser och nya standarder till scootermarknaden. Varumärket skapades baserat på rörelsemodellen Six Degrees of Freedom och vi vill få våra kunder att röra på sig vart de än beger sig. Oavsett om det är i parken, på kontoret eller i skolan - med SIX DEGREES-skotrarna är du alltid sportigt på språng. Scootrarna är visuellt imponerande med sin eleganta design och lysande färger. Den förstklassiga utrustningen gör dessa modeller till en förstklassig och pålitlig följeslagare. 

Toddlekind

Upptäck Toddlekind: din ultimata lösning för snygga och säkra lekutrymmen för ditt barn. Med en kombination av innovativ design och högsta kvalitet skapar Toddlekind en säker miljö för barn att släppa loss sin fantasi. Mattorna är tillverkade av högkvalitativa och giftfria material och ger en mjuk och skyddande yta för alla spännande upptåg. Komplettera ditt barns rum med de eleganta förvaringskorgarna, perfekta för att organisera leksaker och tillbehör som matchar lekmattorna.

#Platzhalter

kindsgard

kindsgard står för en drömlik värld av lek och välbefinnande, skräddarsydd efter ditt barns bästa. Med barnmöbler, leksaker, mode och hemtextilier blir kindsgard en del av varje liten familjs lycka. Vi kombinerar nordiska färger och mönster med tidlös design som är perfekt koordinerad.