MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Grey
Variant:
 • MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Grey
 • MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Graphite

Pris
3677 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A283643

EAN: 3220660325191

MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Grey
Texten har översatts automatiskt.
Beryl - Alltid perfekt passform.

Maxi-Cosi Beryl är en bilstol för alla åldrar som växer med barnet. Utrustad med en nyföddsstol av Inlay och den innovativa G-CELL-tekniken från Maxi-Cosi Beryl erbjuder komfort och säkerhet för barn - från den första resan hem som nyfödd till sju års ålder. Detta gör Maxi-Cosi Beryl perfekt varje gång.

Under sina tidigaste år tillbringar barn mycket tid i bilen. År där de behöver olika bilstolar - från baksidan till framsidan och från nyfödda till spädbarnsstolar. Och med olika bilstolar finns det olika installationer - det är svårt att hålla jämna steg. Därför designade vi Maxi-Cosi Beryl bilstol: en bilstol för flera åldersgrupper som växer med barnen. Med Beryl behöver föräldrar bara en bilstol för att bära sitt barn bekvämt och säkert fram till sju års ålder. Och hela tiden sätts barn fast i samma säkerhetsbälte.
Det lätt justerbara bältet säkerställer att föräldrar alltid använder bilstolen korrekt och att det passar barnet perfekt, oavsett hur snabbt barnet växer.

Dessutom erbjuder den enkla in- och utresefunktionen optimal användare -vänlighet för föräldrar och barn.

Livet förändras snabbt, så föräldrar vill se till att de har en bilstol som passar varje situation - och varje bil. Maxi-Cosi Beryl kan enkelt och säkert installeras i alla bilar tack vare ISOFIX-förankringen och enkel installation av bilbältet. Detta innebär att det inte bara passar ditt barn perfekt utan också din bil.

För att uppnå den säkerhetsnivå som det är Maxi-Cosi-känt är Beryl utrustad med den innovativa G-CELL-tekniken från Maxi-Cosi För maximalt sidoslagsskydd kombinerar denna kraftfulla sexkantiga cellstruktur flexibilitet och styrka för att sprida stöten över hela sätesstrukturen och minska kraften om något otänkbart händer. Detta gör Maxi-Cosi Beryl till den enda barnstol som föräldrar behöver för att säkerställa att deras barn får en säker tur från födelse till sin sjunde födelsedag.

produktinformation:
 • Bältesystem med lätt in och ut
 • Bekvämt inlägg för nyfödda (från födelse upp till 13 kg)
 • Bakåt (0-13 kg) och framåt (9-25 kg) sittplatser
 • Utmärkt slagskydd tack vare G-Cell och AirProtect-teknik i nackstödet
 • Bältesystem som kan användas från födseln
 • Kompatibel med alla bilar tack vare hybrid installationsalternativ
 • ECE R44 / 04 Säkerhet
 • Basstationen ingår i leveransen
Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 68,5 x 44 x 65 cm
 • Vikt: 15 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Maxi Cosi

MAXI COSI – Banbrytande säkerhet för ditt barn

MAXI COSI har utvidgat sitt sortiment av baby- och barnprodukter ända sedan 1994 när märket köptes av kanadensiska Dorel Industries Inc. För att just säkerhet är en hjärtesak för MAXI COSI klarar deras bilbarnstolar även de striktaste europeiska säkerhetstesten. Tack vare fokusen på säkerhet är MAXI COSI idag en av de ledande märkena i världen när det gäller bilbarnstolar,  barnvagnar och bärselar. MAXI COSI är märket som har något att erbjuda alla barn ända från födseln upp till skolåldern.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Grey
4.5
190 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 145
 
4 Stjärnor
| 30
 
3 Stjärnor
| 9
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 3
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Grey
MAXI COSI Bilbarnstol Beryl Authentic Grey
3677 kr