Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

MAXI COSI Bältesstol Kore Authentic Black
Tillfälligt slutsåld

Pris
1859 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A275883

EAN: 3220660317325

MAXI COSI Bältesstol Kore Authentic Black
Den är i deras händer

Maxi-Cosi Kore i-Size är lämpligt för barn mellan 100 och 150 cm och erbjuder den främsta komforten, eftersom den växer med barnet i både höjd och bredd. Kore i-Size uppfyller de högsta och senaste i-Size-säkerhetsnormerna. Dess öppna formgivning gör det mycket lätt för barn att komma i och ur stolen och spänna fast sig.

Kore i-Size är utformad för att göra det lätt för barn att komma i och ur bilen och att fästa säkerhetsbältet på egen hand. De kan ta säkerhetsbältet och sätta det i spännet på några sekunder. Kore i-Size uppfyller även de senaste och högsta säkerhetsnormerna - i-Size-lagstiftningen - i kombination med sidoskydds-plus-systemet (SPS Plus) för förbättrat sidokrockskydd. Den är lämplig för barn mellan 100 och 150 cm och erbjuder den främsta komforten, eftersom den växer med barnet i både bredd och höjd.

Produktdetaljer:
  • Side Protection System
  • Kore i-Size-skalet ger fullt skydd för hela kroppssidan genom att täcka ditt barn från knäet till huvudet.
  • Växer med barnet - Kore i-Size är utformad för barn mellan 100 och 150 cm och expanderar i både höjd och bredd, genom att helt enkelt justera nackstödet.
  • i-Size Säkerhet
  • Snabbt att spänna säkerhetsbältet - Den öppna designen gör det enkelt för barn att få in och ut sitt bilsäte och att spänna upp sig själv.
  • Modern design
  • IsoFix-Installation

Tekniska specifikationer:
  • Lämplig för barn från 3,5 år - 12 år (15-36 kg)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Maxi Cosi

MAXI COSI – Banbrytande säkerhet för ditt barn

MAXI COSI har utvidgat sitt sortiment av baby- och barnprodukter ända sedan 1994 när märket köptes av kanadensiska Dorel Industries Inc. För att just säkerhet är en hjärtesak för MAXI COSI klarar deras bilbarnstolar även de striktaste europeiska säkerhetstesten. Tack vare fokusen på säkerhet är MAXI COSI idag en av de ledande märkena i världen när det gäller bilbarnstolar,  barnvagnar och bärselar. MAXI COSI är märket som har något att erbjuda alla barn ända från födseln upp till skolåldern.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MAXI COSI Bältesstol Kore Authentic Black
5
396 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 337
 
4 Stjärnor
| 50
 
3 Stjärnor
| 5
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare