manduca Sling Sling Sling Teal
Hållbar
Variant:
 • MANDUCA Sling Bärsjal Black
 • MANDUCA Sling Bärsjal Slate
 • manduca Bärsjal Sling ljusgrå
 • manduca Bärsjal Sling mint
 • +12

Pris
611 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A331124

EAN: 4250371707787

manduca Sling Sling Sling Teal
Texten har översatts automatiskt.
manduca ® Sling - den elastiska lyftselen - med dig från början

Den första egna slingan från manduca ®.

Precis som alla jersey-slingor är manduca -slingan mjuk, elastisk och ändå stabil. Slingan anpassar sig individuellt till alla storlekar och passar som en välsittande T-shirt. Den är godkänd för barn från 3,5 kg till 15 kg. Vi rekommenderar den upp till en vikt på 9 kg och sedan byta till Manduca .

Om du använder manduca -slingan för ett för tidigt född barn är detta i allmänhet möjligt. Se till att söka råd hos en kvalificerad konsult för bärande av för tidigt födda barn.

Maximal komfort
Aldrig mer är närheten till föräldrarna så viktig som under de första månaderna efter födseln. manduca Sling är gosig och mjuk och garanterar därför högsta möjliga komfort för dig och ditt barn. Den optimala bredden ger tillräckligt med material för att binda i tre bekväma bärpositioner.

Enkel hantering
De färgade kontrastsömmarna - som rekommenderas av barnbärarskolor - gör det särskilt lätt att knyta den korrekt. Etiketten på babyskyddet manduca Sling visar mitten och gör det lättare för dig att sätta på det. Och tack vare de smala, avsmalnande ändarna är det en barnlek att knyta knuten.

Bi-elastiskt jerseytyg i ekologisk kvalitet
Tack vare det bi-elastiska stickade tyget (utan elastan) är den andningsbara manduca Sling stabil men ändå elastisk. Det särskilt lätta jerseytyget är tillverkat av 100 % ekologisk bomull, är GOTS-certifierat (licensnummer: 152070) och uppfyller därmed våra höga kvalitetskrav.

Optimalt stöd för M-positionen
I vår babyskyddsväska manduca Sling sitter ditt barn alltid i M-positionen (inbäddad och utbredd position) som rekommenderas av barnmorskor och läkare. manduca Sling är erkänd av Inter national Hip Dysplasia Institute som en "höfthälsoprodukt".

Produktdetaljer:
 • Bi-elastisk - den perfekta blandningen av tvär- och längdelasticitet - helt utan spandex och andra syntetiska fibrer.
 • En av de lättaste våtservetterna med en nettovikt på endast 650 g.
 • Lätt att knyta tack vare kontrastsömmarna (rekommenderas av skolor).
 • Extra bred: 60 cm garanterar tillräckligt med tyg för nackstöd och M-position
 • Modeller i speciell och vacker melange-look
 • Praktisk och attraktivt förpackad i en dekorativ låda
 • Unikt förhållande mellan pris och prestanda (ekologisk, tillverkad i Turkiet)

Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd): 5,10 m x 60 cm (en storlek passar alla).
 • Vikt: 0,54 kg
 • Material: 100 % ekologisk bomull
 • Tillverkad i en GOTS-certifierad produktionsanläggning, licensnummer: 152070
 • Tillverkad av särskilt högkvalitativ jersey

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
168 kr

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Manduca

Manduca – Mer än en bärsele

Med bärselar från Manduca kan du redan från födseln bära din baby nära intill dig. Tack vare designen så belastas axlarna och höften jämnt vid användingen av en Manduca. Din baby kan även sova bekvämt i bärselen tack vare det integrerade huvud- och nackstödet.

Utöver bärselar erbjuder Manduca även bärsjalar samt flera olika tillbehör för att kunna anpassa din bärsele individuellt.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: manduca Sling Sling Sling Teal
5
894 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 749
 
4 Stjärnor
| 120
 
3 Stjärnor
| 17
 
2 Stjärnor
| 5
 
1 Stjärna
| 3
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

manduca Sling Sling Sling Teal
manduca Sling Sling Sling Teal
611 kr