lionelo Skyddsgaller Tulia White
Variant:
  • lionelo Skyddsgaller Tulia White
  • Lionelo Skyddsgaller Tulia Black

Pris
838 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A318880

EAN: 5902581650825

lionelo Skyddsgaller Tulia White
Texten har översatts automatiskt.
Effektivt barnskydd
Tulia säkerhetsgrind säkrar huset eller lägenheten. Tack vare sin geniala design och mångsidighet, anpassar sig Tulia lätt till även de mest ovanliga passagerna.

Lätt att montera och motståndskraftigt material
Tulia säkerhetsgrind är lämplig för montering på olika väggar. Produkten levereras med 3 monteringssatser som gör att den kan fästas på olika ställen. Med clip on/off-funktionen kan gallret enkelt flyttas från ett rum till ett annat. Persiennens spännvidd är upp till 140 cm. Produkten är tillverkad av hållbar plast som är robust mot UV-strålning och regn. Detta innebär att gallret kan användas inte bara inomhus utan även utomhus.

Effektiva säkerhetsåtgärder
lionelo Tulia har en öppningsmekanism med dubbel säkerhetsanordning. Produkten har utrustats med systemet Clip Guard , som har en tryckknapp som blockerar in- och utrullning av rullgardinen och har en indikator som informerar om det aktiva skyddet. Produkten är utrustad med ett så kallat längdminne, vilket innebär att varje form av kollision eller tryck mor rullgardinen inte får den att rulla ut sig.

Användarvänliga lösningar
Tulias säkerhetsgaller har en universell design och funktionella lösningar, vilket gör att produkten passar in i alla inredningar. Gallerets profilerade och avrundade hörn förhindrar risken för skador och nötningar. Tulia har ingen tröskel, vilket eliminerar risken för att snubbla och underlättar rengöringen.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 89 x 7 till 140 x 87 cm.
  • Vikt: 1,35 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Skyddsgaller Tulia White
4.5
40 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 32
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Skyddsgaller Tulia White
lionelo Skyddsgaller Tulia White
838 kr