lionelo Babyvakt Babyline 7.1
Pris
1199 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A301562

EAN: 5902581658081

lionelo Babyvakt Babyline 7.1
Texten har översatts automatiskt.
Säkerhet och säkerhet - alltid tillsammans
Med Babyline 7.1 kan föräldrar övervaka vad som händer i barnkammaren. Tack vare enheten kan du göra andra aktiviteter när barnet sover sött.

Mer än bara video
Kameran har en inbyggd mikrofon, högtalare och temperatursensor som låt babymonitorn sända bild-, ljud-, temperaturinformation och larmmeddelanden. Med stativet kan du enkelt placera kameran i rätt läge eller montera den på väggen.

Kommunikation i båda riktningarna
Mottagaren är utrustad med en röstsamtalfunktion som låter föräldrar prata med barnet på avstånd och lugna det. Barnet hör föräldrarnas röst, är omedelbart lugnare och känner sig säkrare.

Praktiska lösningar - hög kvalitet dag och natt
Genom att använda en lämplig lins kan kameran överföra en tydlig, detaljerad bild. Videon som visas är tydlig och skarp oavsett tid på dagen eller natten - även i totalt mörker.

Bärbar bildskärm med batteri med lång livslängd
Mottagaren har ett stort färgdisplay, ett handtag och ett inbyggt uppladdningsbart batteri med en kapacitet på 1150 mAh, vilket tack vare VOX-tekniken möjliggör en batteritid på upp till 40 timmar.

Nightly
Den inbyggda lampan avger ett varmt, mjukt ljus.

Larm och meddelanden
Babymonitorn är utrustad med ett larm som informerar dig om ditt barn vaknar eller förlorar förbindelse. Meddelandefunktionen påminner dig i god tid, t.ex. om planerad amning.

Lång räckvidd
En räckvidd på upp till 260 m säkerställer problemfri kontakt med barnet från avlägsna rum eller golv.

Lugnande vaggvisor
Babymonitorn har en uppsättning av 8 lugnande melodier som kan fjärrstängas av föräldrarna vid rätt tidpunkt. Tonvolymen kan också justeras fritt.

VOX-system - energibesparande
VOX-systemet är en teknik som säkerställer maximala energibesparingar och därmed lång drift utan laddning . Babymonitorn fungerar i vänteläge. När en röst detekteras startar den och överför bilden och ljudet till föräldrarnas skärm.

Enkel montering
Skärmen är lätt, praktisk och har ett stativ som gör det möjligt att placeras i ett bekvämt läge för föräldrar. Mottagaren kan också fästas på ett bälte.

Enkel manövrering
Även om Babyline 7.1 erbjuder många alternativ är dess användning extremt intuitiv och okomplicerad tack vare en praktisk knappbaserad användare gränssnitt.

Leveransomfattning:
  • Mottagare med display
  • Kamera
  • Strömförsörjningsenhet
  • Batteriladdare

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Babyvakt Babyline 7.1
4.5
264 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 206
 
4 Stjärnor
| 42
 
3 Stjärnor
| 12
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Babyvakt Babyline 7.1
lionelo Babyvakt Babyline 7.1
1199 kr