För en perfekt start
För en perfekt start
Gäller t.o.m 26/02
Spara upp till 700kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Välj rabattkod
Lionelo Babyvakt Babyline 5.1 Vit
Pris
1262 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308783

EAN: 5902581654694

Lionelo Babyvakt Babyline 5.1 Vit
Texten har översatts automatiskt.
Två kameror
Kamerorna har en inbyggd mikrofon, högtalare och temperatursensor. Två kameror gör att du kan observera barnet från olika vinklar eller två barn i olika rum.

Bärbar bildskärm
Mottagaren är utrustad med en stor färgskärm, ett bärhandtag och ett inbyggt batteri med en stor kapacitet på 750 mAh, så tack vare VOX-tekniken kan det arbeta upp till 24 timmar med batteriet.

Nattläge
Bilden är ren och skarp oavsett tid på dagen eller natten.

Varningssystem och aviseringar
Varningssystemet informerar dig när din baby vaknar, temperaturen inte stämmer eller om du förlorar räckvidd. Varningsfunktionen påminner dig till exempel om den schemalagda amningstiden.

Inbyggd melodi
Babymonitorn har 8 lugnande melodier som du kan slå på fjärrkontrollen rätt tid. Mottagaren har en röstfunktion som låter dig lugna ditt barn på avstånd.

Tekniska detaljer:
  • Vikt: 0,56 kg
  • Räckvidd: Upp till 300 m
  • Mått (längd x bredd x höjd): 11,2 x 1,7 x 5,9 cm
  • Batteritid: Upp till 24 timmar
Leveransomfattning:
  • Mottagare - bildskärm med stativ
  • Sändare - två kameror
  • Två strömförsörjningar
  • Laddare

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Lionelo Babyvakt Babyline 5.1 Vit
4.5
141 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 97
 
4 Stjärnor
| 31
 
3 Stjärnor
| 8
 
2 Stjärnor
| 4
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Lionelo Babyvakt Babyline 5.1 Vit
Lionelo Babyvakt Babyline 5.1 Vit
1262 kr