lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
Variant:
 • lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
 • lionelo Babysitter Otto Grå Betong

Pris
764 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A298128

EAN: 5902581658012

lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
Texten har översatts automatiskt.
Otto babysprickare har 5 ljud att välja mellan. Ljudets volym kan justeras. Otto har 5 gungningshastigheter. Leksakerna har en positiv inverkan på ditt barns fantasi och motoriska färdigheter och när de trycks in gör de ljud.

Timern kan programmeras så att vippfunktionen stängs av automatiskt efter 15, 30, 45 minuter eller en hel timme Den extremt tysta mekanismen stör inte de andra invånarna i hushållet. Strömförsörjning: Nät eller batteri, ger upp till 180 timmars vipptid.

Kompakt och stabilt
De halkfria fötter förhindrar oavsiktlig rörelse av vippan och skyddar golvet från repor. När den är vikta tar Otto-sågen lite utrymme. Också perfekt för resor.

Säkerhet och komfort
Slitstarkt, hudvänligt 5-punktssele för mer säkerhet. Mjuk, sömnad stoppning ger ditt barn komfort i alla situationer, och en mjuk, avtagbar kudde stödjer barnets huvud.

Beprövad kvalitet
Produkten har kontrollerats i flera steg och har genomgått en serie interna kontroller och tester i ett oberoende certifieringslaboratorium, Intertek.

En plats att leka och vila - avkopplande naturljud
Lugnande naturljud sätter barnet i gott humör och vaggar honom i sömn. Otto har 5 lugnande ljud att välja mellan. Volymen på ljuden kan fritt justeras.

Gungfart
Barnstopparen Otto erbjuder möjligheten att anpassa gungahastigheten till barnets humör. Att ändra inställningarna är extremt enkelt - justeringen görs med en bekväm vridratten.

Justerbar leksak
Hängande leksaker har ett positivt inflytande på utvecklingen av fantasi och motorik från de första dagarna av ett barns liv. Vänliga, interaktiva kudda leksaker blir snabbt barnets bästa vänner - de ljud när de pressas. Hållaren kan placeras i fem positioner.

Högkontrastelement
På remmen och bältesskyddet finns ett specialdesignat tryck baserat på kontrasterande färgkombinationer för att locka uppmärksamhet.

Säker och stabil
De halkfria fötter förhindrar oavsiktlig rörelse av vippan och skyddar golvet från repor.

Robust konstruktion
Ramen är tillverkad av högkvalitativ metalllen, så att den inte deformeras vid långvarig användning.

Lätt att fällas
Vippan är utrustad med ett bekvämt hopfällningssystem för kompakta storlekar, vilket innebär att Otto tar lite plats efter vikning och är också perfekt för resor.

Montering utan verktyg
Inga ytterligare verktyg är krävs för att installera vippan - produkten är klar för användning efter att den har tagits bort från förpackningen och veckats ut.

5-punktssele
Slitstarka, hudvänliga remmar erbjuder mer säkerhet - de se till att ditt barn inte faller ur vippan. Remmarnas längd kan justeras fritt så att ditt barn känner sig bekväm

Avtagbar polstring
Hög kvalitet, mjuk stoppning med sömmar ger den lilla komforten i alla situationer. Materialet är väldigt lätt att hålla rent och kan enkelt tas bort och tvättas vid behov.

Kudde
Den mjuka avtagbara kudden stöder barnets huvud.

Med tidsbrytare
Timern kan programmeras så att vippfunktionen stängs av automatiskt efter 15, 30, 45 minuter eller en hel timme. Vipparen sparar sålunda energi när småbarn somnar.

Tyst drift
Den exceptionellt tysta mekanismen gör det lättare för barnet att somna och stör inte de andra hushållets medlemmar .

2-in1: batteri och nätström
Otto kan manövreras med en konventionell kabel eller med ett batteri, batterier tillåter upp till 180 timmars svängning.

Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 57 x 55 x 67 cm
 • Vikningsstorlek (längd x bredd x höjd) ): 74 x 30 x 15 cm
 • Vikt: 4,25 kg
 • Maximal belastning: Upp till 9 kg
 • Materialhölje: 100% polyester
 • Skötselöverdrag: Tvättbar vid 30 ° C
Leveransomfång:
 • Gungstol
 • Pannband
 • 2 leksaker
 • Kuddar
 • USB-strömkabel
 • Bruksanvisning

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
5
161 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 133
 
4 Stjärnor
| 22
 
3 Stjärnor
| 5
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
764 kr