lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
Variant:
  • lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
  • lionelo Babysitter Otto Rosa Baby

Pris
815 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A298128

EAN: 5902581658012

lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
Otto babysitter har 5 ljud att välja mellan. Ljudets volym kan justeras. Otto har 5 gungningshastigheter. Leksakerna har en positiv inverkan på ditt barns fantasi och motoriska färdigheter och när de trycks in gör de ljud.

Timern kan programmeras så att gungfunktionen stängs av automatiskt efter 15, 30, 45 minuter eller en hel timme. Den extremt tysta mekanismen stör inte de andra invånarna i hushållet. Strömförsörjning: Nät eller batteri, ger upp till 180 timmars gungtid.

Kompakt och stabil
De halkfria fötter förhindrar oavsiktlig rörelse av gungan och skyddar golvet från repor. Gungan tar lite utrymme när den är ihopfälld. Även perfekt för resor.

Säkerhet och komfort
Slitstarkt, hudvänligt 5-punktssele för mer säkerhet. Mjuk, sömnad stoppning ger ditt barn komfort i alla situationer, och en mjuk, avtagbar kudde stödjer barnets huvud.

Beprövad kvalitet
Produkten har kontrollerats i flera steg och har genomgått en serie interna kontroller och tester i ett oberoende certifieringslaboratorium, Intertek.

En plats att leka och vila - avkopplande naturljud
Lugnande naturljud sätter barnet i gott humör och vaggar barnet till sömn. Otto har 5 lugnande ljud att välja mellan. Volymen på ljuden kan fritt justeras.

Gungfart
Gungan Otto erbjuder möjligheten att anpassa gungahastigheten. Att ändra inställningarna är extremt enkelt - justeringen görs med en bekväm vridratt.

Justerbar leksak
Hängande leksaker har ett positivt inflytande på utvecklingen av fantasi och motorik från de första dagarna av ett barns liv. Vänliga, interaktiva leksaker blir snabbt barnets bästa vänner. Hållaren kan placeras i fem positioner.

Robust konstruktion
Ramen är tillverkad av högkvalitativ metall, så att den inte deformeras vid långvarig användning.

Lätt att fällas
Gungan är utrustad med ett bekvämt hopfällningssystem för kompakta storlekar, vilket innebär att Otto tar lite plats efter vikning och är också perfekt för resor.

Montering utan verktyg
Inga ytterligare verktyg krävs för att installera gungan - produkten är klar för användning efter att den har tagits ur förpackningen och veckats ut.

5-punktssele
Slitstarka, hudvänliga remmar erbjuder mer säkerhet - de se till att ditt barn inte faller ur gungan. Remmarnas längd kan justeras fritt så att ditt barn känner sig bekväm

Avtagbar polstring
Hög kvalitet, mjuk stoppning med sömmar ger den lilla extra komforten i alla situationer. Materialet är väldigt lätt att hålla rent och kan enkelt tas bort och tvättas vid behov.

Kudde
Den mjuka avtagbara kudden stöder barnets huvud.

Med tidsbrytare
Timern kan programmeras så att gungfunktionen stängs av automatiskt efter 15, 30, 45 minuter eller en hel timme. Gungan sparar sålunda energi när barnet somnar.

Tyst drift
Den exceptionellt tysta mekanismen gör det lättare för barnet att somna och stör inte de andra hushållets medlemmar .

2-in1: batteri och nätström
Otto kan använas med en konventionell kabel eller med ett batteri, batterier tillåter upp till 180 timmars gungning.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 57 x 55 x 67 cm
  • Vikningsstorlek (längd x bredd x höjd) ): 74 x 30 x 15 cm
  • Vikt: 4,25 kg
  • Maximal belastning: Upp till 9 kg
  • Materialhölje: 100% polyester
  • Skötselöverdrag: Tvättbar vid 30 ° C
Leveransomfång:
  • Gungstol
  • Pannband
  • 2 leksaker
  • Kuddar
  • USB-strömkabel
  • Bruksanvisning
OBS: batterier ingår inte!
Gungan behöver 4st batterier av typen LR14.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
5
212 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 172
 
4 Stjärnor
| 32
 
3 Stjärnor
| 7
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
lionelo Babysitter Otto Cozy Grey
815 kr