10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
kopiera rabattkoden:
YAY18378
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
lionelo Babygunga Bella Set Grå betong
Pris
2871 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A371236

EAN: 5903771703291

lionelo Babygunga Bella Set Grå betong
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
 • Lionelo Bella Set 2in1 babysitter med liggdel
 • Det är en 2in1-lösning eftersom den har 2 sittalternativ - en liggdel och en traditionell babysitter
 • Båda tillbehören kan roteras 360' så att du inte bara kan bestämma rörelseriktningen, utan också placera produkten så att du alltid kan hålla ögonkontakt med ditt barn
 • Montering tar bara några sekunder
 • Babyskyddet har 6 unika gungrörelser - 5 grundlägen och ett extra automatiskt läge som ändras var 16:e sekund
 • Tack vare de 5 olika gunghastigheterna kan du justera intensiteten efter ditt barns preferenser och humör
 • Nattläget ser till att produkten saktar ner mer och mer tills den stannar helt
 • Automatisk rörelsedetektering aktiverar gungandet och musiken när barnet börjar röra på sig
 • Du kan justera alla enhetsinställningar via kontrollpanelen Touch eller på distans med fjärrkontrollen
 • Denna modell spelar 12 lugna melodier med volymkontroll
 • Liggdelen Lionelo Bella är utrustad med en bekväm madrass av T25-skum med hög densitet
 • 5-punkts säkerhetssele
 • 3-stegs lutningsjustering: lutande, halvt lutande och sittande
 • Den är inte bara miljövänlig, utan också säker för allergiker
 • Golvet skyddas från repor av de halkfria dynorna
Material och skötsel:</summary
 • Klädselmaterial: polyester, bambutyg
 • Materialkonstruktion: stål, plast
Mått & vikt:
 • Babybouncers mått (längd x bredd x höjd): 60,5 cm x 61 cm x 57,5 cm
 • Åldersintervall: 0m+ upp till 9 kg
Ingår i leveransomfattningen:
 • Kudde
 • Lekbåge med leksaker
 • USB-kabel
 • Fjärrkontroll
Babysitter Lionelo Bella
Vet du varför bebisar älskar att gunga så mycket? För att det påminner dem om de månader de tillbringade i sin mammas mage, där de kände en speciell trygghet. När de föds hittar de den igen i sina föräldrars famn, men även de behöver ibland en stund för sig själva: för att hoppa in i duschen, laga middag eller bara koppla av.

Intuitiv gungning
När vi utvecklade babysittern Lionelo Bella modellerade vi den efter de rörelser som en baby känner i sina föräldrars armar. Babyskyddet har 6 unika gungrörelser - 5 grundlägen och ett extra automatiskt läge som ändras var 16:e sekund. Tack vare den flerspåriga gungrörelsen fångar Bella den naturliga rytm som uppstår i föräldrarnas famn och gör babysittern till en bekant och unik aden plats för ditt barn. Du kan välja mellan 5 gunghastigheter för att anpassa intensiteten till ditt barns preferenser och humör. Med den 360 ' svängbara sitsen kan du inte bara ändra gungningens riktning, utan också placera sitsen så att du alltid kan hålla ögonkontakt med ditt barn. Sitsen har en 3-stegs lutningsjustering - från lutning, vilket är perfekt för vila, till halvliggande och sittande - för barn som är nyfikna på världen och vill delta mer i familjens interaktioner.

Funktioner som gör livet enklare
Babyskyddet är utrustat med en rad användbara funktioner som gör föräldrarnas liv enklare. Nattläget ser till att produkten saktar ner mer och mer tills den stannar helt. Den automatiska rörelseavkänningen aktiverar gungandet och musiken när barnet börjar röra på sig. För Bella gungar barnet precis lika instinktivt som sin vårdare. Du kan justera alla enhetens inställningar med hjälp av kontrollpanelen Touch eller fjärrkontrollen. Denna modell spelar 12 lugna melodier med volymkontroll. Babysittern Lionelo Bella följer med dig från de första dagarna i ditt barns liv tills det har nått en vikt på 9 kg eller tills ditt lilla barn börjar sitta upp självständigt.

Extremt bekväm sits
Den breda, korrekt formade sitsen ger ditt barn en bekväm och säker sittställning. Babysittern Lionelo Bella är utrustad med en 5-punktssele. Den har också en mjuk, extremt bekväm dyna som formar sig efter barnets kropp och ger rätt stöd. Klädseln är tillverkad av naturligt bambutyg, vilket har många fördelar. Detta luftiga och behagliga material kan komma i direkt kontakt med huden, även på de mest känsliga delarna av kroppen. Tyget andas, säkerställer effektiv ventilation och förhindrar att kroppen svettas för mycket. Tack vare sina hygroskopiska egenskaper absorberar bambu fukt och förhindrar därmed tillväxt av svamp och mögel. Den innehåller inga konstgjorda tillsatser. Det är inte bara miljövänligt, utan också säkert för allergiker.

Ytterligare fördelar med Lionelo Bella stud smatta
Tack vare den tysta motorn kan du vara säker på att den inte väcker ditt barn. Setet innehåller en hängare med 3 leksaker som kan justeras och tas bort fritt. Leksakerna tränar ditt barns koncentration, ger honom nya stimuli och uppmuntrar honom att sträcka på armarna. Tack vare sin låga vikt är babysittern Lionelo Bella lätt att flytta och kan ställas upp var som helst. Golvet skyddas mot repor av halkskydd. Om ramen blir smutsig kan du torka av den med en fuktig trasa och överdraget och madrassen kan tvättas för hand.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Babygunga Bella Set Grå betong
4.5
72 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 62
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Babygunga Bella Set Grå betong
lionelo Babygunga Bella Set Grå betong
2871 kr