Idag: 10x mer babypoints ♡
Idag: 10x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
Label Label - Xylofon - Blå
NYHET Hållbar
Variant:
  • Label Label - Xylofon - Blå
  • Label Label - Xylofon - rosa

Pris
244 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A394272

EAN: 5420067925477

Label Label - Xylofon - Blå
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Denna underbara xylofon i trä med etikett stil är utformad för de små musikerna.
  • Xylofonen är tillverkad av högkvalitativt FSC-certifierat trä och färdigställd med barnvänlig vattenbaserad färg med vackra nyanser.
  • Den kärleksfullt formade xylofonen levereras med en matchande pinne för att hjälpa din lilla musiker att utveckla sin musikaliska talang.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 30,5 x 18,5 x 7 cm.
  • Vikt: 3,5 kg
Material och skötsel:
  • Material: FSC-bökträ + FSC-plywood

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Label Label - Xylofon - Blå
Label Label - Xylofon - Blå
244 kr