kindsgard Verktygslåda roeffa blå
NYHET

kindsgard Verktygslåda roeffa blå


Pris
299 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A337943

EAN: 4005317333465

kindsgard Verktygslåda roeffa blå
Produktdetaljer:
 • Gränslös fantasi: För små pysslare och unga hantverkare är det optimala lekspelet roligt, fantasin har inga gränser.
 • Tidlös Design : modern och blå Design kan kombineras optimalt med vilken leksak som helst.
 • Stort lekset: Det 22-delade setet ger lekglädje i barnrummet.
 • Ta med den överallt: Verktygslådan är utrustad med ett praktiskt bärhandtag så att den kan tas med överallt och när som helst.
 • Certifierad enligt EN 71-1:2014: Detta garanterar leksakers säkerhet och alla material som används testas för skadliga ämnen och är säkra att använda.
 • Åldersrekommendation: Lämplig från 3 år
 • <a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/<notransl>kindsgard</notransl>%20toolbox%20roeffa.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">monteringsanvisningar
Mått och vikt:
 • 18 x 15 x 28 cm (höjd x bredd x djup).
 • Vikt: 1,1 kg
Material och skötsel:
 • Material: plywood och MDF lackerad
 • Alla material som används är testade för skadliga ämnen, certifierade salivsäkra och hudvänliga. Alla material testas också regelbundet under produktionen.
 • Skötselinstruktioner: Torka av med en fuktig svamp och varmt tvålvatten. Använd inga slipande rengöringsmedel.
Leveransens omfattning:
 • 1x verktygslåda
 • Tillbehör: 1 hammare, 1 skiftnyckel, 1 mätvinkel, 1 skruvmejsel, 4 spikar, 4 muttrar, 4 skruvar och 6 skruvplattor i olika storlekar.
Varning och säkerhetsanvisningar:
 • Inte lämplig för barn under 3 år. Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

kindsgard

Inred din lillas hem med kindsgard

kindsgard presenterar en drömlik värld att leka och må bra i. Med barnmöbler, hemtextilier, mode och leksaker blir kindsgard en del av lyckan för varje ung familj. Kindsgard kombinerar nordiska färger och mönster med tidslös design. Precis som de små utvecklas kindsgard ständigt och använder sig av din feedback på produkterna för att hjälpa till att forma de smås rum - med dig, för dig!

Med extra omsorg till detaljer

kindsgard har som mål att erbjuda bästa kvalitet till familjevänliga priser. Nordiska mönster i regnbågens alla färger kommer garanterat aldrig att gå ur modet och är en riktig eyecatcher i ditt hem. Bara namnet kindsgard avslöjar att fokus ligger på dina små älsklingar. Gard påminner om trädgården: en värld av lek och äventyr för barn, men också om guard: säkerhet för de små, vilket är en viktig prioritering för varje familj.

Med stort ansvar för våra barn

Det breda produktsortimentet från kindsgard underlättar livet för både föräldrar och blivande föräldrar. Vi ställer de högsta kvalitetskraven på våra produkter, som är utvecklade för att förenkla vardagen. Eftersom alla våra textilier är certifierade med OEKO-TEX® STANDARD 100, kan ni vara säkra på att våra produkter har testats för skadliga ämnen och att de är tillverkade av material som inte är skadliga för hälsan. Av kärlek till vår miljö arbetar vi varje dag för att göra våra produkter ännu mer hållbara och använder högkvalitativa material som ekologisk bomull och ekologiskt bokträ.

Våra bästsäljare

kindsgard Verktygslåda roeffa blå
kindsgard Verktygslåda roeffa blå
299 kr