kindsgard Spjälsäng hemme vit/ek 70 x 140 cm
Hållbar
kindsgard Spjälsäng hemme vit/ek 70 x 140 cm

kindsgard Spjälsäng hemme vit/ek 70 x 140 cm


Pris
2899 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A347365

EAN: 4005317333632

kindsgard Spjälsäng hemme vit/ek 70 x 140 cm
Produktdetaljer:
  • Barnsängen växer med barnet: med de separat tillgängliga omvandlingssidorna kan barnkammaren snabbt omvandlas till en säng Junior
  • Det övre läget i den 3-stegs höj- och sänkbara spjälsängen är särskilt bekvämt för att lyfta ut barnet ur sängen.
  • De tre avtagbara glidstegen gör det möjligt för ditt barn att ta sig in och ut på ett säkert sätt.
Mått och vikt:
  • Liggyta: 70 x 140 cm (bredd x djup)
  • Monteringsmått: 81,5 x 142 x 78,5 cm (bredd x djup x höjd)
Material och skötsel:
  • Material: MDF
  • Material handtag: massivt trä
  • Färg: vit/natur
  • Inredning: hantverksmässigt tillverkad ek
Ingår i leveransen:
  • Kombisäng
Uppmärksamhet: Inredningen, madrassen och ombyggnadssidorna ingår inte i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
1799 kr

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Märke

kindsgard

Inred din lillas hem med kindsgard

kindsgard presenterar en drömlik värld att leka och må bra i. Med barnmöbler, hemtextilier, mode och leksaker blir kindsgard en del av lyckan för varje ung familj. Kindsgard kombinerar nordiska färger och mönster med tidslös design. Precis som de små utvecklas kindsgard ständigt och använder sig av din feedback på produkterna för att hjälpa till att forma de smås rum - med dig, för dig!

Med extra omsorg till detaljer

kindsgard har som mål att erbjuda bästa kvalitet till familjevänliga priser. Nordiska mönster i regnbågens alla färger kommer garanterat aldrig att gå ur modet och är en riktig eyecatcher i ditt hem. Bara namnet kindsgard avslöjar att fokus ligger på dina små älsklingar. Gard påminner om trädgården: en värld av lek och äventyr för barn, men också om guard: säkerhet för de små, vilket är en viktig prioritering för varje familj.

Med stort ansvar för våra barn

Det breda produktsortimentet från kindsgard underlättar livet för både föräldrar och blivande föräldrar. Vi ställer de högsta kvalitetskraven på våra produkter, som är utvecklade för att förenkla vardagen. Eftersom alla våra textilier är certifierade med OEKO-TEX® STANDARD 100, kan ni vara säkra på att våra produkter har testats för skadliga ämnen och att de är tillverkade av material som inte är skadliga för hälsan. Av kärlek till vår miljö arbetar vi varje dag för att göra våra produkter ännu mer hållbara och använder högkvalitativa material som ekologisk bomull och ekologiskt bokträ.

Våra bästsäljare

kindsgard Spjälsäng hemme vit/ek 70 x 140 cm
kindsgard Spjälsäng hemme vit/ek 70 x 140 cm
2899 kr