Idag: 10x mer babypoints 🎅
Idag: 10x mer babypoints 🎅
En gåva till dig
från jultomten
00
tim.
00
min.
00
sek.
Samla poäng nu
kindsgard Leksakskök laekkermad bi color
NYHET

kindsgard Leksakskök laekkermad bi color


Pris
1899 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A337940

EAN: 4005317326535

kindsgard Leksakskök laekkermad bi color
Produktdetaljer:
 • Gränslös fantasi: Små, nya kockar som får valuta för sina pengar har ingen gräns för sin fantasi.
 • Tidlös Design : modern e vit Design med grå front, trädetaljerna och den svarta baksidan ger köket ett unikt utseende. Design
 • Massor av tiger kul: Precis som i ett riktigt kök kan man vrida på rattarna till tallrikarna och ugnen och de 4 kokplattorna är perfekta för att laga små eller stora middagar.
 • Genomskinligt fönster på ugnen: gör att ditt barn kan hålla ett öga på maten när den tillagas.
 • Lekfull inlärning: lär dig tiden med klockan med roterande visare.
 • Stort förvaringsutrymme: Ett stort skåpsfack ger plats för alla kastruller och grytor som behövs, en liten förvaringshylla är lämplig för kryddkollektionen och 3 krokar ovanför diskbänken ger plats för redskap.
 • Certifierad enligt EN 71-1:2014: Detta garanterar leksakernas säkerhet, dessutom testas alla material som används för skadliga ämnen och
 • Åldersrekommendation: Lämplig från 3 år
 • <a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/<notransl>kindsgard</notransl>%20Playkitchen%20XL.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">monteringsanvisningar
Mått och vikt:
 • 87,5 x 60 x 40 cm (höjd x bredd x djup).
 • Vikt: 24,5 kg
Material och skötsel:
 • Material: plywood, massivt trä och lackad MDF.
 • Alla material som används testas och certifieras för skadliga ämnen och testas regelbundet under produktionen.
 • Skötselinstruktioner: Torka av med en fuktig svamp och varmt tvålvatten. Använd inga skurmedel.
Leveransens omfattning:
 • Kök: spis med 4 brännare, ugn, skåp, diskbänk, vattenkran med dekorativa knoppar, vridbara knoppar för spis och ugn, klocka med vridbara visare.
Varning och säkerhetsanvisningar:
 • Inte lämplig för barn under 3 år. Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas.
 • Enkel montering: Köket levereras demonterat.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

kindsgard

Inred din lillas hem med kindsgard

kindsgard presenterar en drömlik värld att leka och må bra i. Med barnmöbler, hemtextilier, mode och leksaker blir kindsgard en del av lyckan för varje ung familj. Kindsgard kombinerar nordiska färger och mönster med tidslös design. Precis som de små utvecklas kindsgard ständigt och använder sig av din feedback på produkterna för att hjälpa till att forma de smås rum - med dig, för dig!

Med extra omsorg till detaljer

kindsgard har som mål att erbjuda bästa kvalitet till familjevänliga priser. Nordiska mönster i regnbågens alla färger kommer garanterat aldrig att gå ur modet och är en riktig eyecatcher i ditt hem. Bara namnet kindsgard avslöjar att fokus ligger på dina små älsklingar. Gard påminner om trädgården: en värld av lek och äventyr för barn, men också om guard: säkerhet för de små, vilket är en viktig prioritering för varje familj.

Med stort ansvar för våra barn

Det breda produktsortimentet från kindsgard underlättar livet för både föräldrar och blivande föräldrar. Vi ställer de högsta kvalitetskraven på våra produkter, som är utvecklade för att förenkla vardagen. Eftersom alla våra textilier är certifierade med OEKO-TEX® STANDARD 100, kan ni vara säkra på att våra produkter har testats för skadliga ämnen och att de är tillverkade av material som inte är skadliga för hälsan. Av kärlek till vår miljö arbetar vi varje dag för att göra våra produkter ännu mer hållbara och använder högkvalitativa material som ekologisk bomull och ekologiskt bokträ.

Våra bästsäljare

kindsgard Leksakskök laekkermad bi color
kindsgard Leksakskök laekkermad bi color
1899 kr