Kinderfeets ® Barn board - Large
NYHET
Pris
1299 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A383826

EAN: 850007036386

Kinderfeets ® Barn board - Large
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Detta är den hittills största versionen av barnboken board s.
  • Den här leksaken stöder inte bara äldre barn i deras fantasifulla utveckling och aktiva lek, utan bjuder också in vuxna att integrera den i yoga, träningsrutiner och andra former av fysisk aktivitet.
  • Den multifunktionella barntunneln board , som ursprungligen introducerades i Waldorfs klassrum för småbarn, stöder barns mentala och fysiska utveckling samtidigt som den fungerar som ett mångsidigt och hållbart alternativ för utforskande fri lek.
  • Se Board bli din nya favoritpall för utfall och knäböjningar, eller använd den i yoga för att öka flexibiliteten och stödja kroppen i olika positioner.
Mått och vikt:
  • Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 93 x 35 x 22 cm.
Material och skötsel:
  • Material: europeisk bokplywood

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Kinderfeets ® Barn board - Large
Kinderfeets ® Barn board - Large
1299 kr