HUBELINO ® Kulspårförlängning, 24 delar
Pris
392 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A296429

EAN: 4250331420596

HUBELINO ® Kulspårförlängning, 24 delar
Texten har översatts automatiskt.
"Med kulspumpens geniala teknik är det äntligen möjligt att pumpa kulorna direkt till banans start efter en snabb nedgång.

Pumpens öppna design gör att den kan integreras var som helst i banan. Titta genom de genomskinliga rören hur dina färgglada bollar pumpas högre och högre tills de äntligen når toppen och börjar direkt in i nästa omgång!

Bollpumpen förvandlar ditt kulspår till en krets som kan startas med pumpmekanism. Den speciella komponenten består av själva pumpen, en kulstyrning, rören och kulutloppet. Pumpen kan enkelt manövreras genom att trycka på en knapp som lyfter kulan och håller fast den med en spärr. Nästa boll skjuter den föregående upp en nivå så att rören fylls mer och mer tills den första bollen startar igen. Pumpen kan installeras flexibelt i spåret i kombination med den roterande kulstyrningen och kan anpassas till valfri kulspårkonstruktion.

Rören är vardera 5 kvarter höga och genom det transparenta materialet kan du alltid se hur många bollar som redan finns inuti. Bollutloppet ger sedan bollen nödvändig fart för att starta banan igen. Förutom kulpumpen med totalt tre rör innehåller uppsättningen 18 färgglada bollar.

Alla komponenter från den 24-delade förlängningen av kulpumpar är kompatibla med vanliga byggstenar från andra tillverkare och kan därför kombineras kreativt med dina befintliga byggstenar och temavärldar. Liksom alla produkter från Hubelino tillverkas förlängningen av kulpumpen också i Tyskland enligt högsta kvalitetsstandard.

produktinformation:
  • Kulpump som förlängning. för kulspåruppsättningar
  • 24 delar inklusive 18 kulor
  • Tillverkad av ABS-plast av hög kvalitet
  • 100% kompatibel med komponenter från andra tillverkare
  • Skötselanvisningar: Torka av med en fuktig trasa
  • Tillverkad i Tyskland
  • Ålder: Från 4 årSe upp!
Ej lämplig för barn under 4 år. Kvävningsrisk på grund av små delar som kan sväljas!
"

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
113 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: HUBELINO ® Kulspårförlängning, 24 delar
5
76 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 73
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

HUBELINO ® Kulspårförlängning, 24 delar
HUBELINO ® Kulspårförlängning, 24 delar
392 kr