2:a Advent RABATTKODER 🕯
2:a Advent RABATTKODER 🕯
Endast idag:
6 rabattkoder
00
tim.
00
min.
00
sek.
Välj din rabattkod
Hej Loenne Trådning spel
Hållbar
Pris
286 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A364466

EAN: 4043891344583

Hej Loenne Trådning spel
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: från 24 månader
  • Kärleksfullt utformad träleksak med berättelse, trådspel med 8 dubbelsidigt tryckta trådfigurer, inkl. minibok, bomullspåse och nyckelring.
  • Två sladdar med ett hus fäst i varje ände som trådningshjälpmedel, 4 dubbelsidigt tryckta pusselbitar för att skapa 2 mallkort och 4 olika trådningsmönster.
  • Helhetskoncept, skandinavisk design t, stor inlärningseffekt. Att leka med den pedagogiska leksaken främjar kreativitet, finmotorik och koordination mellan hand och öga.
  • Könsneutral barnleksak av högkvalitativt, föroreningsfritt bokträ och stabil kartong, barnvänliga former och utvalda, vattenbaserade färger, därför helt ofarliga.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 23 x 5 x 18 cm.
  • Vikt: 0,21 kg
Material och skötsel:
  • Material: FSC-trä
  • Skötselinstruktioner: Torka av med en fuktig trasa
Ingår i leveransen:
  • 10 trådbitar och 4 pusselbitar som instruktioner

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Hej Loenne Trådning spel
Hej Loenne Trådning spel
286 kr