Hej Loenne Skramlar
Hållbar
Pris
189 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A364420

EAN: 4043891344408

Hej Loenne Skramlar
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: från 12 månader
  • Två träskallror med berättelse, maracas och förpackning i glad design, inkl. minibok, jutepåse och nyckelring.
  • Kärleksfullt utformad musikleksak i söt "hej LØNNE!"- Style , för spädbarn och småbarn, att röra vid, skaka, skramla, även original som barnkammardekoration.
  • Helhetskoncept, skandinavisk design t, stor inlärningseffekt. Främjar motoriska färdigheter, hand-ögonkoordination, intresse för musik och socialt beteende.
  • Könsneutral leksak av högkvalitativt, föroreningsfritt Wac holder -trä, barnvänlig form och utvalda, vattenbaserade färger, därför helt ofarlig.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 20 x 6,5 x 12,5 cm.
  • Vikt: 0,18 kg
Material och skötsel:
  • Material: FSC-trä
  • Skötselinstruktioner: Torka av med en fuktig trasa
Ingår i leveransen:
  • Rattlar inklusive påse med dragsko

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Hej Loenne Skramlar
Hej Loenne Skramlar
189 kr