haakaa® Rengöringsborste, set grå
Pris
311 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345446

EAN: 9420060206913

haakaa® Rengöringsborste, set grå
Texten har översatts automatiskt.
Silikonborsten med dubbla ändar har mjuka och flexibla silikonborstar som gör det möjligt att rengöra alla dina Haakaa-produkter på 360 grader. På ena sidan finns ett borsthuvud som har den perfekta storleken för att rengöra pumpar, flaskor och mjölkförvaringspåsar och på andra sidan finns en borste med en vinklad spets för att nå alla vinklar och vrår i flaskans nappar, mjölksamlare och mycket mer! Men du kan naturligtvis också använda rengöringsborstarna för att rengöra tallrikar, kastruller och stekpannor.
Det här setet innehåller också två silikonborstar i olika storlekar med mjuka silikonkanter för att hjälpa dig att rengöra insidan av smala öppningar - t.ex. återanvändbara sugrör, kolostrumsamlare och nappar.

Rengöring och skötsel

Det är bäst att rengöra produkterna i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Använd inte heller UV-sterilisatorer. För att rengöra den dubbelsidiga silikonborsten tar du bort borsthuvudena från handtaget och rengör dem separat. Koka inte de rostfria ståldelarna.

Kontrollera regelbundet produktens skick. Byt ut produkten om den visar tecken på skador. Förvara inte i närheten av vassa föremål. Denna produkt är ingen leksak. Använd inte produkten för något annat ändamål än det som den är avsedd för. Det krävs vuxenövervakning.

Produktinformation
  • Borstar med flera användningsområden rengör effektivt allt i ditt hem.
  • Mjuka silikonborstar rengör effektivt de svåråtkomliga hörnen för en 360°-rengöring.
  • Borstarna har den perfekta storleken för att rengöra både stora och små föremål. Idealisk för pumpar, nappflaskor, mjölkförvaringspåsar, flaskspenar, samlare av råmjölk, nappar och så mycket mer.
  • Avtagbara borsthuvuden för enkel sterilisering
  • Greppvänliga, halkfria handtag som hängs upp för praktisk förvaring
  • Tillverkad av mjukt, flexibelt och bekvämt 100 % livsmedelsgodkänd silikon.
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Rengöringsborste, set grå
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Rengöringsborste, set grå
haakaa® Rengöringsborste, set grå
311 kr