Våren är här! 💐
Våren är här! 💐
Välj din rabattkod:
6 rabattkoder
00
tim.
00
min.
00
sek.
Hämta din rabattkod
haakaa® Nipple Shaper, 2.0
Pris
329 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345376

EAN: 9421904690042

haakaa® Nipple Shaper, 2.0
Texten har översatts automatiskt.
Bröstvårtorna är lika varierande som vi människor, de finns i alla former och storlekar, förutom utåtriktade bröstvårtor finns det även platta eller inåtriktade bröstvårtor (inverterade bröstvårtor). Med platta eller inverterade bröstvårtor kan det vara lite svårare att amma och framför allt att fästa barnet, och det kan kräva lite hjälp. Haakaas silikonformare för bröstvårtor är tillverkade av 100 % silikon och är formade för att försiktigt dra ut platta eller inverterade bröstvårtor med en mild sugverkan - vilket gör det enkelt att ta på barnet!
Placera bara bröstvårtsformaren på dina bröstvårtor innan du ammar och tryck in spetsen lätt för att skapa ett lätt sug.
Resultaten är endast tillfälliga, så bröstvårtsformarna bör användas före varje amning. Bröstvårtsformarna måste tas bort från barnet innan du ammar/kopplar på!
Dessa sprängnippelformare är patenterade. Patentnummer ZL201703119427.8

Rengöring och underhåll

Tvätta före och efter varje användning. Haakaa rekommenderar att du rengör den för hand med varmt tvålvatten, även om den tål diskmaskin. Skölj väl och låt sedan torka. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. För att sterilisera dem kan du använda en ångsterilisator eller koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter.

Kontrollera regelbundet att produkten är intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara den inte i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Barn kan kvävas av små föremål. Använd produkten endast för det ändamål som den är avsedd för. Förvara produkten på en sval och torr plats och undvik direkt solljus.

Produktinformation
  • Tillverkad av silikon
  • Bygger platta eller inverterade bröstvårtor utåt för att underlätta för barnet att ta tag i dem.
  • Lätt att använda
  • Innehåller 2 stycken
  • Inkluderar behållare för ren förvaring och transport
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

haakaa® Nipple Shaper, 2.0
haakaa® Nipple Shaper, 2.0
329 kr