10% Personal-rabattkod ❕
10% Personal-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
PERS5105
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
haakaa® Maträtt, blush
Variant:
  • haakaa® Tallrik, ljusblå
  • haakaa® Maträtt, blush

Pris
305 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343879

EAN: 9420060204889

haakaa® Maträtt, blush
Texten har översatts automatiskt.
Den delade skålen för barn är idealisk för små kräsna ätare. De tre indelningarna håller maten åtskild och gör det lätt att ta tag i tallrikens innehåll. Tallriken är tillverkad av 100 % livsmedelsklassad silikon, vilket gör den till ett säkert val för ditt barns mat, till skillnad från traditionell plast. Plattan har ett starkt sug, vilket innebär att den fäster bra på släta ytor. Detta förhindrar att tallriken och dess innehåll faller ner på golvet, och det matchande locket gör det enkelt att förvara rester i kylskåpet. Det medföljande korta sugröret kan användas för att dricka soppa, smoothie, te eller bröstmjölk från ett av facken.

Rengöring och skötsel

Muggen ska rengöras efter varje användning. Även om produkten tål diskmaskin rekommenderar vi att du rengör Haakaas silikonprodukter för hand med varmt vatten och tvål. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Sterilisera Haakaas silikonprodukter i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd. Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Använd produkten endast för det avsedda ändamålet och under överinseende av en vuxen.

Produktinformation
  • 100 % livsmedelssäker silikon
  • Stark sugbas, så att skålen stannar på bordet
  • Lätt, tålig och falltålig
  • Kan köras i mikrovågsugn och diskmaskin
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

haakaa® Maträtt, blush
haakaa® Maträtt, blush
305 kr