Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
haakaa® Bröstpump, Express and Collect reseset

haakaa® Bröstpump, Express and Collect reseset


Pris
693 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345362

EAN: 9420060207149

haakaa® Bröstpump, Express and Collect reseset
Texten har översatts automatiskt.
Allt du behöver göra är att fästa den lilla pumpen och tack vare den naturliga sugeffekten hos lättvakuumet gör den allt arbete åt dig - så att du kan ha händerna fria för andra saker!

Setet består av:

1 x 150 ml Gen. 2 silikonbröstpump med sugkopp
Den är förmodligen den minsta bröstpumpen och är tillverkad av ett enda stycke silikon, vilket gör den mycket lättare att hantera och rengöra än de flesta andra bröstpumpar (och tystare och grönare också tiger ).Haakaa silikonbröstpump är 100 % miljövänlig och säker för barnet, mamman och vår miljö. Tack vare sin kompakta storlek passar pumpen i alla sportväskor och handväskor och är därför alltid med dig när du behöver den. Vare sig det är på långa resor (med flyg, bil eller tåg), vid familjesammankomster, på jobbet eller under träningen - nu kan du pumpa mjölk diskret, tyst och snabbt överallt.

1 x Silikonlock
Locket passar alla Haakaa bröstpumpar och stänger dem säkert så att ingen dyrbar mjölk kan läcka ut. Locket skyddar också mot damm och andra luftburna föroreningar och håller pumpen hygieniskt ren mellan användningarna. Tillverkad av 100 % silikon av livsmedelskvalitet.

1 x 75 ml mjölkfångare
Mjölkfångaren är tillverkad av ett enda stycke silikon och fäster säkert och diskret på bröstet för att fånga upp mjölk som annars skulle gå förlorad i amningsskydd. Den söta nyckelpigan är lätt att bära med sig och har även små fötter som gör att den kan stå upprätt på plana ytor så att ingen mjölk kan läcka ut. När du har samlat upp mjölken är det bara att öppna locket och tömma mjölken i en förvaringsbehållare eller en kopp. Mjölkfångaren hjälper dig också om du vill samla upp lite mer mjölk än den mängd som skulle rinna ut av sig själv. Tryck den bara lätt mot bröstet så att du känner ett lätt sug. På så sätt ökar du försiktigt den mängd mjölk som strömmar från bröstet under dagen. Så du kan samla in varje droppe av ditt flytande guld och bygga upp ett bröstmjölksförråd utan någon extra ansträngning!

1 x 260 ml bröstmjölkspåse
Silikonmjölkpåsar är ett miljövänligt alternativ till traditionella engångsmjölkpåsar. De är en praktisk lösning för att förvara, transportera och värma bröstmjölk. Du kan använda påsen om och om igen, vilket bidrar till att minska mängden plastavfall för engångsbruk.



Rengöring och skötsel

Rengör efter varje användning. Vi rekommenderar att du rengör Haakaas silikonprodukter för hand med varmt vatten och tvål. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva blekmedel eller steriliseringstabletter. Sterilisera Haakaas silikonprodukter efter varje användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.

Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Förvara produkten på en sval och torr plats och undvik direkt solljus. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Om produkten kommer i kontakt med diskmedel kan silikonet bli vitt. Använd produkten endast för det ändamål som den är avsedd för. Använd endast under överinseende av en vuxen.

Produktinformation
  • Fungerar naturligt med sug tack vare det lätta vakuumet
  • 100 % mjuk, bekväm och livsmedelssäker silikon
  • Kompakt storlek, passar i alla handväskor, sportväskor eller blöjväskor.
  • Tack vare den multifunktionella Design kan mjölkkollektorn användas för att enkelt samla upp mjölk och försiktigt pumpa ut den under hela dagen.
  • Lätt att ta med sig och tyst, så den kan bäras diskret under hela dagen.
  • Endast ett stycke: inga kablar, batterier eller delar - ingen montering krävs.
  • Mjölkpåsen kan placeras på sidan eller staplas för att spara utrymme.
  • Silikonlocket förseglar pumpen och håller den hygieniskt ren mellan användningarna.
  • Fri från BPA, PVC och ftalater
  • Diskmaskinsäker och kan kokas

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Bröstpump, Express and Collect reseset
1
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Bröstpump, Express and Collect reseset
haakaa® Bröstpump, Express and Collect reseset
693 kr