haakaa® Amningsmössa, innovativ rund
Pris
222 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345372

EAN: 9420060201741

haakaa® Amningsmössa, innovativ rund
Texten har översatts automatiskt.
Vårdkärlet är ett av de första som är tillverkat av 100 % mjukt silikon och har en något avlång sugspets, vilket ger lite mer utrymme mellan din bröstvårta och barnets mun. Om ditt barn biter eller drar sig undan, om du har inverterade bröstvårtor eller ömma bröstvårtor kan du fortfarande amma bra och utan obehag tack vare amningsmössan. Mössan fästs enkelt på bröstet, så att du har båda händerna fria för att ta hand om dig och ditt barn. Tack vare Haakaa Bröstkåpan kan många mammor njuta av de underbara sidorna av amning utan smärta eller obehag. Denna produkt är avsedd för mammor som inte kan amma på grund av ömma och spruckna bröstvårtor. Locket ska endast användas tillfälligt. När bröstvårtorna har återhämtat sig ska amningen återupptas utan lock. Om du bara upplever lätt obehag vid amning rekommenderar vi att du använder den traditionella bröstvårtskölden för att skydda bröstvårtorna.
Innehåller 1 keps med ett skyddande förvaringsfodral.

Rengöring och skötsel

Tvätta vårdkåpan före och efter varje användning. Haakaa rekommenderar att konen tvättas i varmt tvålvatten, sköljs väl och sedan torkas. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Bröstsköldarna kan steriliseras i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter.

Kontrollera regelbundet att vårdkåpan fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar några tecken på skador. Överdriven sträckning/dragning kan orsaka revor. Förvara den inte i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta).Detta är ingen leksak. Använd mössan endast för det ändamål som den är avsedd för. Barn kan kvävas av små föremål och bör alltid övervakas. Förvara vårdkåpan på en sval och torr plats och undvik direkt solljus.

Produktinformation
  • Extra utrymme mellan bröstvårtorna och sugspetsen förhindrar att barnet biter i bröstvårtan och gör att bröstvårtan återhämtar sig snabbt.
  • Formen på bröstvårtspetsen gör att barnet kan suga i en naturlig rytm. Det gör det lättare för barn som har svårt att ta i.
  • Locket fäster av sig självt på alla bröstformer, vilket ger två fria händer och ett kontinuerligt mjölkflöde tack vare det lätta undertrycket.
  • Tack vare den anti-koliska spetsen med variabelt flöde kan ditt barn dricka kontinuerligt utan att behöva kippa efter luft, svälja luftbubblor eller riskera att kvävas på grund av att mjölken flyter för snabbt. De speciella spåren på den yttre kanten gör att locket sitter fast bättre under amningen.
  • Patenterad Design utan skarvar, springor eller hörn
  • 100 % mjuk silikon
  • Fri från BPA, PVC och ftalater
  • Innehåller 1 kon med skyddande förvaringsväska

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Amningsmössa, innovativ rund
5
12 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Amningsmössa, innovativ rund
haakaa® Amningsmössa, innovativ rund
222 kr