EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Graco Junior Maxi i-Size bilbarnstol Mid night
Tillfälligt slutsåld
Pris
689 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A441029

EAN: 5060624773174

Graco Junior Maxi i-Size bilbarnstol Mid night
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Junior Maxi™ i-Size R129 erbjuder dig alla Basic s som en säker bilbarnstol för den lilla väskan måste ha och är därför perfekt som en plats för äldre barn eller som en andra plats i mormors och morfars bil
  • Med sitt utmärkta förhållande mellan pris och prestanda är Junior Maxi™ i-Size R129 en smart följeslagare från cirka 3,5 år till slutet av bilbarnstolstvånget
  • Tack vare den låga vikten kan du snabbt och enkelt installera bilbarnstolen i din egen bil, hos mor- och farföräldrarna eller i en hyrbil
  • Huvudstödet kan justeras till 10 olika höjder med bara en hand
  • Med de två utdragbara mugghållarna är drycker alltid inom räckhåll
  • De grönmarkerade bältesguiderna hjälper dig att spänna fast bilbältet intuitivt och säkert
  • Om något går fel kan du ta bort och tvätta de högkvalitativa sätesöverdragen
Mått & vikt:
  • Användning: Från födseln till 15 kg (ca. 3 år)
  • Mått (längd x bredd x höjd): 39 cm x 45,6 cm x 60,5 - 81,5 cm
  • Vikt: 3,5 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Graco

Gjord för bebisar. Älskad av föräldrar.

Graco är en av världens mest erkända och pålitliga leverantörer av babyutrustning. Med över 65 års erfarenhet har de funnits till hjälp för generationer av familjer. Graco tillhandahåller vad bebisar behöver genom att erbjuda föräldrar vad de behöver. Graco anser att när föräldrar känner sig trygga och har stöd så kommer de kunna fokusera bättre på sina barns behov.

Företaget grundades redan år 1942, men historian om Graco som vi känner till det idag började år 1955 då ingenjören Rex Thomas kom på idén om världens första automatiska babygunga: the Swyngomatic. Graco är än idag mycket omtyckt för sina babygungor men sortimentet består även av bilbarnstolar, barnvagnar, resesängar, barnmatstolar och mer.

Innovativ och erfaren

Det går inte att förneka att Graco är en pionjär i branschen som har lång erfarenhet. Resesystemet, att kombinera barnvagn och babyskydd, som idag är välkänt är en annan idé från Graco. Företaget inspireras av barnfamiljers vardag och fortsätter utveckla produkter som underlättar den.

Säkerhet och hållbarhet

Säkerhet och hållbarhet är två andra viktiga fokusområden för Graco. Produkterna genomgår omfattande säkerhetstester och tillverkas i högkvalitativa material för att du ska kunna känna dig trygg, och veta att produkterna kommer att hålla.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Graco Junior Maxi i-Size bilbarnstol Mid night
5
13 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 12
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare