15% på barnrum i outlet 🛏️
15% på barnrum i outlet 🛏️
Kopiera rabattkoden:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden
fillikid  Väska för blöjor Palm
Pris
250 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A335339

EAN: 9120110466426

fillikid Väska för blöjor Palm
Texten har översatts automatiskt.
När du har barn eller småbarn behöver du alltid några viktiga redskap för att byta blöja när du är ute och reser. Särskilt blöjor, våtservetter och krämer är absolut nödvändiga för att du ska kunna njuta av mindre och större utflykter med ditt barn, särskilt under de första åren. För att du inte alltid ska behöva ta med dig hela blöjväskan, utan till exempel också kan gå ut med bara en handväska eller ryggsäck, finns det nu en praktisk och kompakt blöjväska från Fillikid för de viktigaste hygienartiklarna.

Du har allt du behöver nära till hands, oavsett om det är en napp, blöjor eller andra hygienartiklar. En torkbar bytesmatta ingår också. När den är hopvikt passar den lätt in i det avsedda facket på baksidan. Facken med dragkedja på insidan av väskan förhindrar att småsaker som slangar eller flaskor faller ut, och en 2-stegs fästrem på framsidan med tryckknappar ser till att väskan alltid är ordentligt stängd. För att väskan inte ska bli smutsig direkt om något går fel är den tillverkad av behagligt mjuk och ändå avtorkningsbar polyester, så att du enkelt kan ta bort fläckar med en fuktig trasa eller svamp och inte alltid behöver tvätta hela väskan. Så de viktigaste sakerna för din baby är redan väl förvarade!

Produktdetaljer:
  • Många fack ger mer förvaringsutrymme
  • Inkl. vikbar bytesmatta
  • Perfekt för handväska eller ryggsäck
  • Smuts kan lätt torkas bort
  • Extra ficka för nappan
  • Praktiska fack med dragkedja
  • Kompakta dimensioner
Tekniska detaljer:
  • Material: 100 % polyester
  • Mått (längd x bredd): 38 x 29 cm

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Fillikid

Fillikid – för små hjältar

Familjeföretaget Fillikid grundades av trebarnspappan Georg Fill år 1993 med målet att stötta föräldrar med bra och prisvärda produkter för att göra vardagen med barn enklare. I årtionden har de utvecklat och producerat produkter för spädbarn och småbarn som är säkra och praktiska. Samtidigt som de övertygar med högkvalitativa material och kärleksfull design. Deras fokus är på våra små hjältars behov.

I sortimentet finner du både produkter för när ni är på resande fot som barnvagnar, åkpåsar, resesängar, bärselar, bilbarnstolar och skötväskor, men även allt du behöver för hemmet. Sidosängar, lekhagar, bäddtextilier, babygym och barnstolar är ett par kategorier som Fillikid har en självklar position i. Alla deras produkter utvecklas och testas vid företagets huvudkontor i Thalgau, Österrike och när det kommer till produktion förlitar de sig bara på de noggrant testade och modernaste produktionsanläggningarna.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fillikid Väska för blöjor Palm
4.5
20 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 15
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

fillikid  Väska för blöjor Palm
fillikid Väska för blöjor Palm
250 kr