Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

fillikid  Hjälpa till pall hårdträ vit
Tillfälligt slutsåld

Pris
1230 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A317527

EAN: 9120110467973

fillikid Hjälpa till pall hårdträ vit
Texten har översatts automatiskt.
Din lilla solstråle är redan mycket nyfiken och vill hjälpa till eller titta på överallt? Då kan det lärande tornet från Fillikid Eftersom de små växer upp så snabbt kan stativets höjd justeras perfekt till barnets nuvarande storlek. Den runda stången är till för att hålla fast och naturligtvis som skydd mot att falla ut. På så sätt kan ditt solsken hjälpa till överallt, oavsett om det är matlagning, bakning eller till och med tandborstning - det här tornet är en optimal hjälpreda när de små benen känns för korta igen. Genom att leka och lära sig i ögonhöjd med föräldrarna eller de stora syskonen får ditt barn snabbt erfarenhet av sociala interaktioner, vilket främjar deras färdigheter och bidrar till att stärka deras band till varandra. Och eftersom Fillikid lägger stor vikt vid hållbar produktion och kortast möjliga transportvägar, och lärdomstornet är tillverkat av 100 % europeiskt trä i EU. Naturligtvis används endast lacker som tillverkats och certifierats i Tyskland.

Produktdetaljer:
  • Höjningsjusterbar ståbräda
  • Snabbt och enkelt att montera
  • Vridningssäkert
  • Maxvikt: 100 kg
  • Robust bokträ för att garantera hållbarhet och ett stabilt stativ.
Tekniska detaljer:
  • Mått: 90x40x46 cm
  • Höjden på stativet: 40cm/50cm/60cm

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Fillikid

Fillikid – för små hjältar

Familjeföretaget Fillikid grundades av trebarnspappan Georg Fill år 1993 med målet att stötta föräldrar med bra och prisvärda produkter för att göra vardagen med barn enklare. I årtionden har de utvecklat och producerat produkter för spädbarn och småbarn som är säkra och praktiska. Samtidigt som de övertygar med högkvalitativa material och kärleksfull design. Deras fokus är på våra små hjältars behov.

I sortimentet finner du både produkter för när ni är på resande fot som barnvagnar, åkpåsar, resesängar, bärselar, bilbarnstolar och skötväskor, men även allt du behöver för hemmet. Sidosängar, lekhagar, bäddtextilier, babygym och barnstolar är ett par kategorier som Fillikid har en självklar position i. Alla deras produkter utvecklas och testas vid företagets huvudkontor i Thalgau, Österrike och när det kommer till produktion förlitar de sig bara på de noggrant testade och modernaste produktionsanläggningarna.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fillikid Hjälpa till pall hårdträ vit
5
65 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 49
 
4 Stjärnor
| 16
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare