Filibabba bitring Bella the Bee Naturgummi - Pale Banana

Filibabba bitring Bella the Bee Naturgummi - Pale Banana


Variant:
 • Filibabba Bitring Frey the Frog - Moss Green
 • Filibabba Tandring Lily the larva - Peach
 • Filibabba Tandring Christian the Whale - Powder Blue
 • Filibabba Bitring Felix the Fly Naturgummi - Muddly Blue
 • Filibabba bitring Bella the Bee Naturgummi - Pale Banana

Pris
150 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333558

EAN: 5712804012565

Filibabba bitring Bella the Bee Naturgummi - Pale Banana
Texten har översatts automatiskt.
Bella biet har utformats med den nordiska naturen i åtanke. Med tanke på alla våra djurs hjärta har vi skapat en kollektion som innehåller många vackra och igenkännbara nordiska djur för dekoration i barnkammaren och för många timmars lek.

Biet Bella är en söt, handgjord bitring av 100 % naturgummi, som snabbt etablerar en relation med barnet med sitt söta ansikte och som med sina öppna vingar ger ett bra grepp även för mycket små händer. Små prickar finns på ytan och alla kanter är mjuka, vilket hjälper till med ömt tandkött och stimulerar känseln samtidigt. En bra produkt för att utveckla barnets finmotorik. Eftersom bitringen är handgjord kan trycket variera något från bilden.

Produktdetaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 5 x 12 x 10 cm
 • Material: 100 % rent naturgummi, 100 % hållbart och biologiskt nedbrytbart. Handmålade med färg som är säkra för livsmedel. Fri från BPA, ftalater och PVC.
 • Skötselinstruktioner: Rengör vid behov med en fuktig trasa.
 • Ålder: Från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
83 kr
(1,73 kr / Styck)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

FILIBABBA

FILIBABBA– Hållbara produkter med unik & tidlös design

Det danska varumärket Filibabba designar och utvecklar leksaker, inredning, serverings set och mycket mer för barn och baby. Företaget som lanserade sin första kollektion år 2015, kännetecknas av tidlös design, vackra mönster och färger, ekologiska material samt ett starkt fokus på hållbarhet, kvalitet och multifunktionalitet. Designen inspirerar både stora och små och kommer från Filibabba-teamets egna erfarenheter av den kaotiska vardagen med barn, samt unika samarbeten med utvalda experter. Alla mönster är handmålade av teamets designer och alla produkter tillverkade med kärlek och största respekt för miljön och människorna företaget arbetar med.

FILIBABBA – Bryr sig om produkten, människorna och planeten

Fillibabba tar hållbarhet på största allvar och ställer höga krav på kvalitet och säkerhet, speciellt gällande textilproduktion. Företaget är ett av de få danska företagen som är GOTS certifierade. GOTS står för Global Organic Textil Standard och fokuserar på ekologi, hållbarhet och socialt ansvar. Dessutom använder de endast 100% ekologiska tyger i sin produktion. Som kund kan du därmed med gott samvete köpa Filibabbas textilier, i vetskap om att de är ekologiska, giftfria och korrekt producerade.

Hos oss på babymarkt.se finner du ett brett utbud av Filibabba leksaker, textilier, serverings set, nappar, napphållare och mycket mer. Hitta den perfekta presenten eller barnets nya favorit sak idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Filibabba bitring Bella the Bee Naturgummi - Pale Banana
4.5
14 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 9
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Filibabba bitring Bella the Bee Naturgummi - Pale Banana
Filibabba bitring Bella the Bee Naturgummi - Pale Banana
150 kr