EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
fehn® Peru Musikmobil
Variant:
 • fehn® Musikmobil Baby Love
 • fehn® Ocean Club Musikmobil
 • fehn® Musikmobil Safari
 • fehn®Babymobil Hund, Anka, Teddy - Rainbow
 • +9

Pris
353 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A273315

EAN: 4001998058024

fehn® Peru Musikmobil
Texten har översatts automatiskt.
Från Machu Picchu rakt in i ditt barns hjärta - med Lama Maya och Bear Luis är timmar av gos garanterade. Den gosiga duon från Peru kommer i mjuka färger och superfluffiga material och tar barnets hjärta med storm.

Speldosemobil med söta figurer att titta på, lyssna på och förundras över - Att fästa på sängen för bebisar.
Figurmobilen från Peru-kollektionen får bebisens ögon att lysa: De små lamorna och björnarna är roliga att leka med på dagen och är trogna hjälpredor när barnet ska somna på kvällen. De mjuka färgerna och de intressanta strukturerna fångar barnets uppmärksamhet och väcker fantasin. Den populära melodin från den mekaniska speldosan får figurerna att dansa och uppmuntrar barnet att lyssna: Den kan stängas av på några tysta minuter tack vare på/av-knappen. Mobilen kan enkelt fästas på barnets spjälsäng och är ett sött blickfång i barnkammaren!

Produktdetaljer:
 • Perfekt som gåva vid födsel, dop eller som födelsedagspresent till bebisar och småbarn.
 • Melodi: Vet du hur många små stjärnor som står?
 • Mått: höjd: 65 cm; ca. Ø 40 cm
 • Material: Bouclette, jersey, mjuk velour, tyg
 • Skötsel: siffror tvättbara vid 30 °C
 • Ålder: från 0 månader

Varning
För att förhindra att barnet skadar sig genom att trassla in sig, ta bort denna leksak när barnet börjar krypa på alla fyra.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

fehn

Fehn – Lärande genom lek

Leksaksföretaget Fehn, grundat av Artur Fehn år 1949 står för kvalitet, innovation och obegränsat kul. De erbjuder leksaker för bebisar och små barn i åldern 0-18 månader som bidrar positivt till barnets utveckling och främjar deras syn, hörsel, känsel och motorik på ett lekfullt sätt. Själva beskriver de att de erbjuder leksaker för lärorik lek med en hög gosighetsfaktor. En välvald beskrivning då deras produktdesign kännetecknas av mjuka material, vackra djurmotiv och barnanpassade färger. Dessutom har många produkter kreativa funktioner som exempelvis gosedjuren som även agerar nattlampa.

I Fehns breda utbud finner du dock inte enbart uppskattade leksaker som babygym, babymobiler, badleksaker och barnvagnsböcker. Utan även bland annat spjälsängsskydd, haklappar, handdukar och filtar. Du hittar således alltifrån den perfekta presenten, till den nya vardagshjälten, till barnens nya favorit.

Säkerhet och kvalitet

Med över 70 år i branschen, är Fehn ett varumärke att lita på. Deras produkter är designade med kärlek i Tyskland och produceras sedan med omtanke i deras egna fabrik i Sir Lanka. Säkerhet och kvalité är av högsta prioritet för Fehn. Därför gör de noggranna materialval och genomför regelbundna kvalitetskontroller. Produkterna testas även av ledande testinstitut i Tyskland i linje med Europeiska säkerhetsstandarder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fehn® Peru Musikmobil
4.5
1936 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1567
 
4 Stjärnor
| 280
 
3 Stjärnor
| 62
 
2 Stjärnor
| 15
 
1 Stjärna
| 12
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.